Inktvis kostuums en pakken

Producten filteren
1 ProductenPagina 1 van 1
Inktvis pak Inki unisex
Inktvis pak Inki unisex
Op voorraad
€47,95
Populair in deze categorie

Zoek jij een inktvis kostuum voor de carnaval? We hebben een leukt inktvis kostuum die zowel door de mannen als de vrouwen kan gedragen worden. Dit mooie donker rode pak met roze tinten er in is echt een mooi kostuum. Hiermee zal je hoge ogen gooien. Er zit een super mooie hoed bij, hierop zitten twee ogen geplaats. Ook hangen er tentakels aans waar aan de onderzijde leuke witte bollen zitten die als ''zuignappen'' moeten fungeren. Jou armen en rond de je middel zitten ook nog tentakels. Hierdoor ben je een volwaardige inktvis. Je kunt dit mooie pak natuurlijk ook aan doen als je bijvoorbeeld een thema feestje houdt of bezoekt. 

Productinformatie Inktvis kostuum

Heb je dit mooie pak gekocht? Gefeliciteerd met je aankoop. Na een wild feestje is je inktvis een beetje smerig geworden en heb je wat geknoeid op je pak. Je wil hem graag wassen omdat je het pak vaker wilt gebruiken. Kijk goed in het waslabel van het inktvis kostuum. Hierop staat duidelijk aangegeven hoe u het kostuum het beste kunt wassen. Ook op de boordkaart van het kostuum zal dit ook staan. Heeft u deze niet meer? Of heeft u het waslabel eruit geknipt omdat deze nog wel eens kunnen kriebelen in je nek? Geen probleem. Neem even contact met ons op. We zullen dan uitzoeken bij onze leverancier hoe u het inktvis kostuum het beste kunt wassen.

Leuke atributen bij de inktvis

Vindt je een heel pak een beetje overdreven en zoek je eigenlijk alleen een muts? We hebben leuke inktvissenmutsen in verschillende kleuren. Maar ook een piraten ketting waarbij een Octopus verschillende atributen vast houdt aan de ketting. Of een oorbel in de vorm van een inktvis hebben we ook. Natuurlijk pas bij dit thema ook de bekende zeemeermin, en het piraten thema. Dus heb je vragen over het inktvis kostuum stel ze ons dan gerust via de mail, whatsapp of telefonische.