IJsbeer maskers voor de witte berenvriend

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ijsbeer masker voor party's
Ijsbeer masker voor party's
Op voorraad
€25,95

Ben je op zoek naar een ijsbeer masker omdat je deze carnaval verkleed gaat als een grote ijsbeer? Wij hebben hem! Dit mooie masker past iedereen. Het is zowel voor de mannen als de vrouwen geschikt. Als je dit ijsbeer masker op doet zullen de mensen meteen herkennen wat jij bent. We hebben ook leuke ijsbeerpak, sommige hiervan bevatten al een masker. Kijk dus even goed bij de productomschrijving wat er allemaal bij zit.

Keuze uit vele andere dieren!

Ga jij naar een dierenfeest en zoek je nog naar andere dierenpakken? We hebben bijna van elk dier op deze aarde wel iets in ons assortiment. Zo hebben we een bijvoorbeeld verschillende pinguin pakken ook voor de kinderen hebben we ze in meerdere maten. Ben je alleen op zoek naar een muts of poncho? Ook hierin hebben we bij meerdere dieren genoeg mogelijkheden. Zo hebben we ook veel verschillende oren die we verkopen. Dus houdt jou zoon of dochter een kinderfeestje waarbij het thema dieren is? Dan zijn deze leuke sets een super leuk item om de uitgenodigde kinderen aan te doen. Ze zijn net zoals het ijsbeer masker makkelijk in gebruik. En je kunt ze altijd nog eens gebruiken. Of je doet ze lekker in de verkleedkist biij de kinderen. Of je draagt ze nog eens als het carnaval is.

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over een ijsbeer masker Dan kunt u ons deze altijd stellen. Over ander producten natuurlijk ook. We zijn via de mail te bereiken op [email protected], u kunt ons ook uw vraag stellen via whatsapp. En telefonische zijn wij te bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 aanwezig. Dus gaat u met een ijsbeer masker de buurt onveilig maken?