Leuke flamingo brillen voor jong en oud

[]
Producten filteren
3 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Wil je een mooie flamingo bril kopen dan hebben wij verschillende torpische brillen die aan jouw wensen zullen voldoen. Heb je al een kijkje genomen tussen de verschillende soorten flamingo brillen die je bij ons kunt kopen? Dan heb je wellicht al een keuze gemaakt. Buiten deze feestbrillen hebben wij ook nog tal van andere artikelen die van flamingo's zijn gemaakt.


Flamingo brillen zijn hot

Wij krijgen steeds vaker de aanvraag voor grote aantallen met flamingo brillen. Deze brillen zijn erg leuk voor bij een flamingo pak. Vaak worden deze pakken verkocht in de zomer. Het komt dan goed uit dat deze flamingo brillen donkere glazen hebben. Zo kun je lekker een biertje nuttigen in de zon met je eigen flamingo bril op je neus. Ook voor festivals waar veel schmink glitters gebruikt worden zijn dit type brillen erg in trek. De flamingo brillen hebben zelf namelijk ook wel de nodig glitters op de bril zitten. Als je dezelfde kleur dan ook nog aan glitters op je gezicht hebt zitten is het erg leuk. Vooral de roze kleur is dan enorm in trek.


Welke soorten Flamingo brillen zijn er?

De brillen die wij verkopen hebben allemaal hetzelfde model. Alleen zit er een duidelijk verschil in wat er op de brillen zit. De ene bril heeft een flamingo erop staan en de andere een cocktail of een palmboom. Welke jij ook mooi, die kun je gewoon bestellen. Mocht je voor een grotere groep een bestelling willen plaatsen dan kun je wellihct op je aankoop een leuke korting krijgen. Zo ben je per flamingo bril nog goedkoper uit. Dan houd je ook wat over voor andere leuke dingen. Zo is er ook genoeg feestversiering te krijgen die met de flamingo's te maken hebben. Maak er maar lekker een bonte boel van en wij zien jou al dansen met je flamingo bril op je gezicht.