Leuke apenmutsen voor jong en oud

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren1 ProductenPagina 1 van 1
Apen muts
Apen muts
Niet op voorraad
€10,95

Je bent op zoek naar een leuke apenmuts? Wij hebben ze! Deze lekkere warme muts met een apen bedrukking is een leuk item mocht jij naar een thema feest gaan. De muts bevat aan beide kanten een langere sliert met aan het uit einde een plushe bol. Hierdoor zijn jou oren lekker bedekt als het koud is. Je kunt de bollen los laten hangen maar je kunt ze ook in een knup doen zodat de apenmuts stevig vast zit. Het gezicht ban de aap aan de bovenzijde van de muts is voorzien van twee oren, die een huidskleur hebben. Bovenop de muts zit wat donkerbruin haar, voor een leuk effect. Het gezicht van de aap bestaat uit twee ogen een mond die in dezelfde kleur is gemaakt als de oren. En een rode streep onder aan de neus die als een glimlach fungeert. 

Andere apen accessoires of pakken

We verkopen niet alleen apenmutsen maar ook andere items. Zo hebben we verschillende soorten apenpakken. Dus wil jij als aap verkleed gaan dan kunnen wij jou ook helpen. Of ben je misschien op  zoek naar versiering voor een dierenfeest? Geen probleem we hebben hele leuke opblaas apen. Of ga jij met je vrienden of vriendinnen naar een feest en wil je alleen een diadeem met apen oren op? Dan hebben wij ook verschilende apen oren in assortiment.

Apenmasker

Wil je een keer een vriend van je laten schrikken of wellicht vindt je het super leuk om met een masker rond te lopen? Ook hierin hebben wij verschillende soorten. Denk aan een king-kong of chimpansee of baboon.

Service e-Carnavalskleding.nl

Heb je vragen over de des betreffende artikelen. Dan kunt u gerust met ons contact opnemen. U kunt ons een email sturen naa het mail adres [email protected] of een whatsapp bericht sturen. Wilt u ons bellen dat kan natuurlijk ook. Op werkdagen van 9.30-12.30 en 13.30-16.30. Dus wilt u graag een apenmuts of andere feestartikelen kopen, kijk dan eens op onze site!