Leuke apenpakken voor volwassenen

Top categorieën Alles tonen
Filter
Gedragen door gorilla
Sale

Gedragen door gorilla

€100,80 €69,95
Gedragen door aap
Sale

Gedragen door aap

€97,30 €69,95
Apen oren met staart
Sale

Apen oren met staart

€7,65 €6,95
Halloween gorilla kostuum
Sale

Halloween gorilla kostuum

€203,25 €174,80
Apen pak mascotte
Sale

Apen pak mascotte

€78,40 €68,15
Apenpak gekke aap
Sale

Apenpak gekke aap

€34,82 €31,65

Apenpak voor dames en heren

In deze collectie vindt u verschillende soorten apenpakken en apen kostuums. Van een aap met bananen tot een normaal apenpak. Mocht u toch liever verkleed gaan in een ander dierenkostuum neem dan snel een kijkje tussen onze dierenkostuums. Onder de beestenpakken zijn de apenpakken veruit favoriet. We kunnen ons dat ook wel voorstellen. Apens spreken als geen ander dier tot de verbeelding. Apen lijken kwa gedrag ook het meeste op mensen. Niet voor niets zeggen we wel dat sommige mensen apenstreken hebben.

Een apenpak voor carnavalisten met apenstreken

Apen zijn er in alle soorten en maten. Van klein Resusaapje tot grote Gorilla. In deze online feestkleding winkel vind je apenpakken die daar veel op lijken. King Kong, de grote Gorilla uit de gelijknamige film is hier te vinden. Maar er zijn ook apenpakken met bananen zoals de Bavianenpakjes. Voor kinderen en baby's zijn er snoezige kleine apenkostuum. De apenkostuums zijn allemaal voorzien van de typische apenkopjes. Ofwel is de apenkop verwerkt in de capuchon of er wordt een speciaal apenmasker bij geleverd. Die apenmaskertjes zijn overigens ook los te verkrijgen zodat je de apengrimas naar keuze kunt opzetten. Met wat apenstreken is het leven een stuk spannender of niet dan

Een apenpak met bananen en rood hoedje

Omdat het feestkleding betreft hoeven we een apen outfit niet te serieus te nemen. Daarom tref je ook fantasie apen kostuums aan, die vooral vrolijk moeten zijn. Apenpakken met bananenslingers en apenpakken met bokshandschoenen of een apen outfit met een maf hoedje, je vind de monkeys in alle soorten en kleuren op deze site. Dus wil je een amazing apenpak, slinger je dan maar eens door dit oerwoud vol met apenpakken.