e-Carnavalskleding

Een zomers feestje organiseren, zo doe je het!

Door:Martijn
Een zomers feestje organiseren, zo doe je het!

Een thema

Een feestje maak je altijd leuk met een leuk thema. Een zomers thema zorgt ervoor dat jouw gasten allemaal leuk verkleed komen en dat maakt de sfeer al meteen heel leuk! Ga bijvoorbeeld voor een Hawaii thema. Jouw gasten kunnen zich helemaal uit doffen met leuke Hawaii kleding. Zo komen jouw vriendinnen in de leukste Hawaii jurkjes en je vrienden in leuke hippe Hawaii blouses

Als host van het feestje moet jij er natuurlijk op en top uitzien. Ga daarom naast leuke Hawaii kleding voor een leuke Hawaii hoed. Kies bijvoorbeeld voor zo’n leuk strohoedje.

 

Versiering 

Naast dat je er met een leuk thema voor zorgt dat iedereen zomers gekleed is, kun je er ook voor zorgen dat de ruimte leuk versierd is. Zo maak je van jouw tuin een Hawaiiaans strand door leuke vlaggetjes op te hangen, ‘nep’-palmbomen te plaatsen en zand neer te leggen. Leg op iedere tafel een leuke bloemenkrans. Dit zorgt voor een fleurig geheel en later op de avond voor veel plezier. 

Daarnaast is het natuurlijk super leuk om spelletjes tijdens je feest te organiseren. Een potje limbo dansen kan natuurlijk niet ontbreken op een zomers feest. Is het echt mooi weer en vier je je feestje in een grote tuin? Zorg dan voor wat verkoeling met een opblaaszwembadje. Zorg er wel voor dat je je gasten van tevoren informeert, zodat ze hun zwemspullen mee kunnen nemen! 

 

Lekkere zomerse hapjes en drankjes

Bij een zomers feest horen natuurlijk lekkere verkoelende drankjes. Het is super leuk om leuke zomerse cocktails te serveren of een kan sangria te maken. Maar je kunt ook leuke zomerse biertjes serveren. Denk er daarnaast aan dat het warm kan zijn, dus dat je voldoende water neerzet. Het is heel leuk om je water op te fleuren door er munt, citroen of ander fruit in te doen. Dit is niet alleen super lekker, maar zorgt ook voor een leuke, kleurige aankleding.

Een zomerfeest is natuurlijk een geweldig moment voor een barbecue. Maar dit is niet altijd even handig. Je wilt natuurlijk niet dat iedereen de hele avond aan het balanceren is met borden eten. Daarom is fingerfood ideaal. Zet een paar leuke planken met zomerse hapjes op tafel en laat je gasten genieten van je kookkunsten. Waar je in ieder geval op moet letten is dat het eten een tijdje moet kunnen blijven staan met warm weer. 

 

Denk aan het weer 

Hoe mooi het weer ook kan lijken, we wonen nog steeds in het onvoorspelbare Nederland. Helaas kan het zo zijn dat het de hele week lekker weer is, maar het net op de dag van je feestje gaat regenen. Zorg dus altijd voor een back-up plan. Kun je je feestje naar binnen verplaatsen of zijn er genoeg partytenten? Daarnaast kan het afkoelen in de zomeravonden. Zorg daarom voor voldoende kleedjes of maak je feestje helemaal af met een leuk kampvuur. Met marshmallows natuurlijk! ;)

 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies Sluiten Meer info »
Chat