Op zoek naar een drag queen pruik?

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
pruik drag queen blond
pruik drag queen blond
Op voorraad
€23,95

Ben je van plan om een drag queen pruik te kopen? We hebben enkele mooie pruiken in ons assortiment. Met deze pruiken val jij zeker op! Zo hebben we de pruik drag queen in het wit. Deze mooie drag queen pruik is een kwalitatief hele goede pruik. Met deze pruik lijk jij een vrouw met enorme bos haar. De pruik staat hoog op je hoofd waardoor het extra veel volume geeft. Deze pruik hebben we ook in de blonde variant. Leuke bijkomende artikelen bij deze drag queen pruik is een boa in verschillende kleuren of eventueel een parelketting of oorbellen. Natuurlijk zijn de pruiken ook voor andere feesten te gebruiken. Denk aan de carnaval bijvoorbeeld of een gezellig thema feest. 

Bijkomende artikelen

Zoals hierboven al vernoemd hebben we meerdere accessoires die bij een mooie drag queen pruik passen. Wat dacht je van nep sigaretten, of een sigarettenhouder. Maar we verkopen ook leuke Charleston jurkjes waardoor jou complete outfit er waanzig uitziet. We hebben ook leuke pakken waardoor jij je als vrouw door het leven kan wanen. Natuurlijk kan je ook vriend voor de gek houden met zijn vrijgezellenfeest. Zo hebben we meerdere naaktpakken voor zowel de man als de vrouw. Sommige hebben al een bepaald thema zoals de bikini babe. Maar we hebben ook twee pakken waarbij je zelf (als je het wilt) kleren over aan kunt doen en jij er uit zal zien als een man of vrouw. Hierbij zijn de geslachtsdelen extra overdreven uitgebeeld. Hierdoor krijg je een goed beeld en zal iedereen zich kostelijk amuseren. 

Productinformatie

Je hebt een pruik of ander feestartikel bij ons op de site gekocht? Gefeliciteerd met je aankoop! Je wilt natuurlijk dat je de pruik zo lang en vaak mogelijk kunt gebruiken. Kijk dan goed op de boordkaart hoe je deze het beste kunt onderhouden. Heb je vragen over de pruik of hoe je deze eventueel kunt wassen omdat deze beetje smerig is geworden? Dan kunt u ons gerust bellen, mailen of whatsappen. Dus voor drag queen pruiken bent u hier op de juiste website!