Lederhosen kopen voor het Oktoberfeest

Lederhosen voor het Oktoberfeest

Mooie collectie lederhosen en bayernhoedjes. Deze lederhosen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en uitvoeringen. Heeft u binnenkort een Oktoberfeest? Dan bent u vast en zeker op zoek naar een mooie lederhosen. Bij deze Lederhosen kunt u een geruite blouse en een tirolerhoed bestellen. Dit maakt uw outfit als echte Bayern helemaal compleet.
Voor de dames hebben wij ook mooie bijpassende Dirndljurkjes. Zo kunt u als stelletje het Oktoberfeest betreden. Laat het Oktoberfest maar beginnen. Wij zijn er heel het jaar door klaar voor. 
 

Waar komt het Oktoberfeest vandaan?

Het oktoberfeest ofwel Oktoberfest komt oorspronkelijk uit Duitsland. In Duitsland wordt dit feest sinds jaar en dag al gehouden in de stad München. Het feest wordt daar georganiseerd door de brouwerijen van bier. Wist je dat er in Duitsland enorm veel verschillende soorten bieren bestaan. Dit komt omdat er enorm veel brouwerijen per stad zijn. Iedere grotere stad heeft minimaal 3 verschillende families die van oudsher bier brouwen volgens het eigen familie recept. De bierbrouwers in München hebben er toen voor gekozen om een evenement te organiseren om de bevolking kennis te laten maken met alles soorten bier die de stad rijk was. Hieruit is toen het Oktoberfest München ontstaan. Aangezien eht ieder jaar een echte hit is waait deze traditie steeds meer over naar Nederland. Nederland heeft dan niet zoveel verschillende bouwerijen maar het feest wordt hier door kroegen en andere feestzalen breed omarmd. Ook voor decoratie materiaal kunt u terecht in onze online winkel. Zo kun je als uitbater of organisator ook bij ons terecht. Wist je dat het Oktoberfest in München lang niet altijd in Oktober valt? Het kan dus geen kwaad als er in september en november ook Oktoberfeesten worden gegeven want een bierfeest waar men verkleed kan gaan in een lederhosen is toch ook gewoon een en al plezier.