Lederhosen kopen voor het Oktoberfeest

Lederhosen voor het Oktoberfeest

Mooie collectie lederhosen en bayernhoedjes. Deze lederhosen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en uitvoeringen. Heeft u binnenkort een Oktoberfeest? Dan bent u vast en zeker op zoek naar een mooie lederhosen. Bij deze Lederhosen kunt u een geruite blouse en een tirolerhoed bestellen. Dit maakt uw outfit als echte Bayern helemaal compleet.
Voor de dames hebben wij ook mooie bijpassende Dirndljurkjes. Zo kunt u als stelletje het Oktoberfeest betreden. Laat het Oktoberfest maar beginnen. Wij zijn er heel het jaar door klaar voor. 
 

Waar komt het Oktoberfeest vandaan?

Het oktoberfeest ofwel Oktoberfest komt oorspronkelijk uit Duitsland. In Duitsland wordt dit feest sinds jaar en dag al gehouden in de stad München. Het feest wordt daar georganiseerd door de brouwerijen van bier. Wist je dat er in Duitsland enorm veel verschillende soorten bieren bestaan. Dit komt omdat er enorm veel brouwerijen per stad zijn. Iedere grotere stad heeft minimaal 3 verschillende families die van oudsher bier brouwen volgens het eigen familie recept. De bierbrouwers in München hebben er toen voor gekozen om een evenement te organiseren om de bevolking kennis te laten maken met alles soorten bier die de stad rijk was. Hieruit is toen het Oktoberfest München ontstaan. Aangezien eht ieder jaar een echte hit is waait deze traditie steeds meer over naar Nederland. Nederland heeft dan niet zoveel verschillende bouwerijen maar het feest wordt hier door kroegen en andere feestzalen breed omarmd. Ook voor decoratie materiaal kunt u terecht in onze online winkel. Zo kun je als uitbater of organisator ook bij ons terecht. Wist je dat het Oktoberfest in München lang niet altijd in Oktober valt? Het kan dus geen kwaad als er in september en november ook Oktoberfeesten worden gegeven want een bierfeest waar men verkleed kan gaan in een lederhosen is toch ook gewoon een en al plezier.


BEIERSE LEDERHOSEN KOPEN VOOR HET OKTOBERFEEST

Prachtige Beierse lederhosen kopen en Tiroolse klederdracht vinden voor een geslaagd oktoberfeest. Deze collectie lederhosen bekend van de Oktoberfesten in München kunnen mooi worden gecompleteerd met een Beierse blouse bekend van het blauw-witte ruitje, een paar Tiroler sokken met de kenmerkende kwastjes erbij en natuurlijk het Beierse hoedje met veertje en je kunt als een echte Bayer op pad naar het bierfeest

Organiseer ik een goedkoop Oktoberfeest voor vrienden of collega's

Wij krijgen geregeld de vraag hoe bedrijven, scholen en studentenverenigingen een vet oktoberfeest kunnen organiseren met een beperkt budget. Dit is zeker mogelijk. U kunt er natuurlijk voor kiezen om iedereen te voorzien van complete Tiroler kostuums maar dan lopen de kosten al snel op. Als je als bedrijf nu wat leuke decoratie bestelt om de ruimte om te toveren in een echte Biergarten. Voor alle gasten die komen kunt u dan een Tiroler hoedje kopen om iedereen toch een beetje te verkleden als Tiroler. De Tiroler hoedjes zijn er in zeer veel verschillende prijs en kwaliteits klassen. Van papieren hoedjes tot echte Beierse mutsen.

Lederhosen zijn vaak te gebruiken

Een lederhose kopen is nog niet oz eenvoudig. Zeker niet al je een originele lederen broek zoekt. De prijs van die kledingstukken is hyper duur en dus helemaal niet geschikt voor een carnavalsbal of een oktoberfeest. Dan ben je een stuk beter af met de nep lederen lederhosen die wij bieden op deze site. De kwaliteit is best prima en je kunt er jaren meer vooruit. Veel personeelsverenigingen, vriendenclubs en ski clubjes gingen je al voor. Voor het geld hoef je het dus echt niet te laten. Waarom zou je dan niet hier je Tiroler kleding en prachtige lederhosen kopen?