Lederhosen kopen voor het Oktoberfeest

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Lederhose complete set
Sale

Lederhose complete set

€28,38 €25,80
Bierpul kostuum
Sale

Bierpul kostuum

€27,56 €25,05
Tiroler lederhose Bernd
Sale

Tiroler lederhose Bernd

€55,65 €47,85
Tiroler overhemd rood-wit
Sale

Tiroler overhemd rood-wit

€19,95 €15,95
Oktoberfest: Jodelbroek
Sale

Oktoberfest: Jodelbroek

€18,50 €14,80
Gedragen door Heidi Truus
Sale

Gedragen door Heidi Truus

€89,95 €69,95
Goedkoop oktoberfest pak
Sale

Goedkoop oktoberfest pak

€38,45 €34,95
Tiroler broek sexy Emma
Sale

Tiroler broek sexy Emma

€41,15 €35,40
Bierfeest: lederhose
Sale

Bierfeest: lederhose

€29,15 €23,30

Lederhosen voor het Oktoberfeest

Voor de grootste collectie aan Tiroler kleding, zoals lederhosen en dirndl jurkjes bent u hier aan het juiste adres. Het grootste feest in Duitsland wordt ook in Nederland steeds populairder, maar wist u dat het Oktoberfeest helemaal niet in oktober wordt gevierd? In Duitsland wordt het Oktoberfest al in september gevierd. Het is eigenlijk een oogstfeest, maar dan voor gerst en hop waar bier van wordt gemaakt. Vandaar dat iedereen met een grote bierpul in zijn hand rondloopt. Heeft u binnenkort een Oktoberfeest? Dan bent u vast op zoek naar een echte lederhose of dirndl jurkje. Een dirndl jurkje is als het ware de damesversie van een lederhose, dat charmant en sexy tegelijkertijd is. Wij hebben hier ook alle bijpassende oktoberfest accessoires bij, zoals de Tiroler hoeden, Tiroler pruiken, een geblokt overhemd en uiteraard ook dames accessoires. Zo kunt u als stelletje het Oktoberfeest betreden. Laat het Oktoberfest maar beginnen, wij zijn er het gehele jaar klaar voor. 

Waar komt het Oktoberfeest vandaan?

Het oktoberfeest, oftewel Oktoberfest, komt oorspronkelijk uit Duitsland. In Duitsland wordt dit feest sinds jaar en dag al gehouden in de stad München. Het feest wordt daar georganiseerd door de brouwerijen van bier. Wist u dat er in Duitsland enorm veel verschillende soorten bieren bestaan? Dit komt omdat er enorm veel brouwerijen per stad zijn. Iedere grotere stad heeft minimaal 3 verschillende families die van oudsher bier brouwen volgens het eigen familie recept. De bierbrouwers in München hebben er toen voor gekozen om een evenement te organiseren om de bevolking kennis te laten maken met alles soorten bier die de stad rijk was. Hieruit is toen het München Oktoberfest ontstaan, waar iedereen rondloopt in de Tiroler kleding. Aangezien het ieder jaar een echte hit is, waait deze traditie steeds meer over naar Nederland. Nederland heeft dan niet zoveel verschillende bouwerijen, maar het feest wordt hier door kroegen en andere feestzalen breed omarmd. Ook oktoberfest decoratie materiaal kunt u online kopen in deze webwinkel. Zo kunt u als uitbater of organisator ook bij ons terecht. Wist u dat het Oktoberfest in München lang niet altijd in oktober valt? Het vindt ook vaak plaats in september en november. Later in het jaar worden ook regelmatig wijnfeesten gehouden, voor de mensen die niet van bier houden. En op het echte feest zijn er ook biertenten waar wijn en cider wordt geschonken.

Traditionele Oktoberfest lederhosen kopen

Er bestaan veel verschillende soorten Oktoberfest lederhosen. Een lederhose is eigenlijk niets meer dan een broek met bretels in meestal een donkerbruine kleur, zoals de Tiroler lederhose Bernd. De originele variant zijn uiteraard de echte lederen lederhosen. Hier hangt vanwege het materiaal natuurlijk wel een flink prijskaartje aan. Op zoek naar een goedkope lederhose? Geen punt, want er zijn genoeg imitatieleren varianten. Er zijn ook veel lengte verschillen, zo heb je zowel korte als lange lederhosen. De korte lederhose zie je echter vaker. In deze webwinkel kunt u terecht voor de complete sets, inclusief blauw wit geblokt overhemd, Tiroler pruik en Tiroler sokken met de kenmerkende kwastjes. De outfit is niet af zonder Beiers hoedje met het veertje. De Beierse hoed verschilt echter van de Tiroler hoed. Tiroler hoeden zijn meestal groen en de Beierse hoedjes zijn grijs, beide Oktoberfest hoedjes hebben een veertje.

Organiseer een Oktoberfeest voor vrienden of collega's

Wij krijgen geregeld de vraag hoe bedrijven, scholen en studentenverenigingen een vet oktoberfeest kunnen organiseren met een beperkt budget. Dit is zeker mogelijk. U kunt er natuurlijk voor kiezen om iedereen te voorzien van complete Tiroler kostuum, maar dan lopen de kosten al snel op. Als bedrijf kun je beginnen met de ruimte omtoveren tot een echte Biergarten met blauw witte papieren slingers, servetten, tafellakens en uiteraard bierpullen. Voor alle gasten die komen kunt u een Tiroler hoedje kopen, om iedereen een beetje te verkleden als Tiroler. De Tiroler hoedjes zijn er in zeer veel verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Van papieren hoedjes tot echte Beierse mutsen. Bij e-Carnavalskleding.nl hebben wij hierin, naast onze carnavalskleding, het grootste aanbod.

Een lederen lederhosen of een goedkope lederhosen?

Een echte lederhose kopen is nog niet zo eenvoudig. Zeker niet als u een originele lederen broek zoekt. De prijs van die echt ledere kledingstukken is erg duur en dat is het niet voor iedereen waard voor een eenmalig Oktoberfeest. In dat geval bent u een stuk beter af met de nep lederen lederhose. Deze kunt u online bestellen op deze website. De kwaliteit is goed en u kunt er jaren meer vooruit. Veel personeelsverenigingen, vriendenclubs en ski clubjes gingen u al voor. Voor het geld hoeft u het dus echt niet te laten. Waarom zou u dan niet hier uw Tiroler kleding waaronder een prachtige lederhose kopen?