Oktoberfest kleding voor dames en heren

Oktoberfest kleding en oktoberfeest accessoires

Deze Oktoberfest specialist heeft naast de leuke kostuums en jurkjes ook een ruim aanbod aan oktoberfest accessoires. Leuke Tiroler hoedjes, sexy Heidy pruiken en leuke decoratie voor aan de muur. Heeft u geen zin om helemaal naar München af te reizen? Organiseer dan jouw eigen Oktoberfest en bestel hier de leukste decoratie zodat het net een echt Hofbrau Haus lijkt. Vlaggen met het blauw witte Oktoberfest motief en plastic bierpullen vindt je hier allemaal.

Oktoberfeest lederhosen en dirndl jurkjes met smaak

Eigenlijk is het raar. Men noemt het de oktoberfeesten maar feitelijk worden de Oktoberfeste al in september gevierd. Het oktoberfeest is eigenlijk een oogstfeest maar dan voor gerst en hop waar bier van wordt gemaakt. Ook de wijnfeesten die iets later in het jaar zijn zijn dus oogstfeesten. Het oktoberfeest is vooral bekend van het Oktoberfest in München, de hoofdstad van het Duitse bier met het beroemde Hofbrau Haus. In de Theresia Wiese komen honderduizende mensen samen om het bierfeest te vieren in grote tenten waar het bier rijkelijk vloeit. Uiteraard met Bratwurst en natuurlijk Schweinshaxe. De mensen zijn gekleed in de typische Beierse klederdracht met lederhosen en voor de heren en Dirndljurkjes voor de dames. Uiteraard draagt ook iedereen de typische Beierse hoedjes met veertjes. Omdat de oktoberfeesten ook in Nederland steeds populairder worden hebben we op deze Oktoberfeest site heel veel oktoberfeest kleding en oktoberfeest accessoires voor je bij elkaar gebracht. Wat te denken van de de Alpenjurkjes voor meiden. Deze schattige dirndljurkjes met pofmouwtjes en een stevig decolleté zijn charmant en sexy tegelijkertijd. De mannen lopen in stoere lederhosen die tot aan de knieën rijken. Onder de helpen van de lederhosen dragen zij blauwe wit geruite Beierse blousen. Deze Bayern Trachten Kleidung is er met een kleine afwijking ook voor Tiroler oktoberfeest kleding. De Tiroolse dirndljurkjes zijn bijna hetzelfde alleen gebruikt men in Tirool meer rood met wit. De Tiroolse lederhosen wijken weinig af van de Bayerische Lederhosen. Tiroolse hoedjes zijn meestal groen met een veertje. De grijze Beierse hoedjes hebben een veertje. Leuk zijn ook de Beierse dirndl schortjes met leuke bloemmotieven.

Oktoberfeest hoedjes en Dirndlschorten voor bierfeesten

Naast de Beierse oktoberfest kleding en de Tiroler oktoberfeest kostuums zijn er ook nog eens heel veel oktoberfest kleding accessoires. Kijk maar eens bij de Edelweiss bretels om je broek op te houden. Deze Edelweiss bretels zijn er in verschillende kleuren. Voor de dames zijn er prachtige blonde Dirndl pruiken en Heidi pruiken. Dirndl pruiken met vlechten en Dirndlpruiken met lang blond haar. Voor de heren zijn er de Tiroler hoedjes en de Beierse hoedjes met veertje. Er zijn Beierse handtasjes die goed passen bij de lederhosen en Dirndl rokjes. Speciale oktoberfest brillen en bierbrillen, bedenk het maar je kunt het zo gek maken als je leuk vindt. Wil je de zaal helemaal in Oktoberfest stijl brengen dan zijn er de in de Beierse kleuren getinte Oktoberfest tafellakens, oktoberfest servetten en natuurlijk de Beierse blauw-witte slingers. 

Snelle levering van Oktoberfeestkleding en accessoires

Uiteraard zal e-Carnavalskleding er voor zorgen dat de oktoberfeest producten snel worden geleverd zodat u niet hoeft te wachten op uw Oktoberfest producten. Dagelijks worden bestellingen voor verzending klaargemaakt zodat u het in veel gevallen de dag erna in huis heeft. Bestel veilig en snel de goedkoopste Oktoberfeest kleding bij deze webshop. Met erkende betaalmethoden zoals iDeal, PayPal, Visa en Mastercard kunt u zorgeloos uw bestelling betalen. Laat het bierfeest al beginnen bij uw aankoop. Neem snel een kijkje tussen de Oktoberfest kleding en maak uw keuze.