Pink lady jasje als Sandy in Grease

[]
Producten filteren4 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ben je op zoek naar een leuk pink lady jasje dan ben je bij ons aan het goede adres. In onze feestwinkel kunt u uit verschillende modellen een keuze uit maken.Voor uw rock en roll party raden wij u aan om eerst een leuke rock en roll rok te kopen. 

 

Pink lady jasje voor dames

Mooi pink lady jasje voor een geslaagde rock en roll party. Voor dames die origineel verkleed willen gaan zoals in de jaren 50 en 60 hebben wij ook bijpassende rokken uit de Grease tijd. Leuke Olivia Newton John verkleedkleding uit onze feestwinkel. Niet te vergeten voor de heren is het zwarte T-bird jasje van John Travolta uit die tijd. Leuk om als stelletje verkleed te gaan. Ook voor een roze themaparty of feestje is deze leuke jas uitstekend te dragen. Niet te vergeten de Roze maandag. Heeft u vrijgezellen feest dan kunt u de toekomstige bruid verkleden in deze mooie outfit. Zet haar een mooie bruidssluier op en het feest kan beginnen. De overige dames kunnen ook verkleed gaan in een leuke rock en roll rok uit onze pink feestwinkel die in verschillende kleuren is te bestellen. Het feest kan beginnen.

 

Accessoires bij een pink lady jasje

Bij het pink lady jasje uit de jaren 50 en 60 zijn leuke accessoires te bestellen. In onze pink feestwinkel hebben wij leuke verschillende retro sets of een disco set die uitstekend bij dit jasje passen en bestaan uit een bril oorbellen en sjaal. Wilt u geen set dan kunt u de accessoires ook los bestellen. Zoals het zwarte sjaaltje met witte stippen of het witte sjaaltje met zwarte stippen. Een bijpassende retro bril uit de jaren 60 is apart te bestellen. Ook hebben we bijkomende artikelen op onze site bij het thema Grease kleding. Zo hebben we leuke Grease en Sandy pruiken in ons assortiment. Maar ook het bekende T-bird jas mag niet ontbreken. 

 

Vragen over een pink lady jasje

Heeft u vragen over een van de pink lady jasjes op onze website, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar. Het telefoonummer is 077-8200208. Bent u met een grotere groep dan bieden wij u een mooie aantrekkelijke korting aan op de pink lady jasjes.