Mooie Beatles pruik voor bij een Beatles pak

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Pruik Beatles in bruin
Pruik Beatles in bruin
Niet op voorraad
€16,45

Ga jij met je vriendengroep als de echte Beatles verkleed en ben je op zoek naar een Beatles pruik? Dan kunnen wij jou helpen. We hebben een super leuke bruine pruik. Dit model pruik komt overeen met het kapsel van John Lennon in de jaren 60 en 70. Met het bloempotten kapsel als pruik maar jij jou kostuum compleet. Zo hebben we ook een zwarte pruik. Hierbij zit een zwarte snor toegevoegd waardoor je in een klap een heel ander uiterlijk geeft. 

Andere accessoires en kostuums

Natuurlijk vekopen we niet alleen Beatles pruiken maar ook Beatles kostuums. Zo hebben we verschillende kleuren slipjassen/frackjassen waarmee de beatles bekend mee zijn. Deze hebben we in meerdere kleurcombinaties. Voor zowel de heren als de dames hebben we meerdere pakken. Ben je op zoek naar alleen broek ook hierin hebben we voldoende keuze. Of zoek je naar een leuke hippy bril? Of andere flower power spullen? 

Hippie kleding en accessoires

The Beatles hebben veel veranderd door hun popmuziek. Ze waren fel tegen de oorlogen en deden protestmarsen vollop steunen. De flower power of hippie items zijn altijd inmens populair ook tijdens de carnaval. Zo hebben we voor de dames en heren groot aanbod in kleding, brillen, hoofdbanden, kettingen, oorbellen en nog vele andere producten. Dus ga jij met een grote groep vrienden of vriendinnen verkleed als hippie. Dan hebben wij een groot assortiment voor jou. Bij grote aantallen kunnen wij u wellicht aantrekkelijke groepskorting aan kunnen bieden. 

Service e-Carnavalskleding.nl

Mocht u vragen hebben over bepaalde producten of wilt u iets vragen over de aantrekkelijke groepskorting? We zijn telefonische bereikbaar op werkdagen van 9.30-12.30 en 13.30-16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 beschikbaar. U kunt ons ook bereiken door een mailtje te sturen. Tegenwoordig kunt u ons ook via de whatapp bereiken. Dus zoekt u een leuke beatles pruik dan kunnen wij u zeker helpen.