Op zoek naar een leuke Sneeuwwitje pruik?

[]
Producten filteren
4 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Je bent op zoek naar een sneeuwwitje pruik voor een feestje of misschien wel de carnaval? Dan hebben wij leuke keuzes voor jou. We hebben voor zowel volwassenen als voor kinderen een keuze uit verschillende sneeuwwitje pruiken. Laat je daarom inspireren op onze website en kijk gerust rond. Voor vragen staat onze klantenservice altijd voor u klaar.

 

Sneeuwwitje pruik voor kinderen

Gaat jou dochter carnaval vieren en wil ze persee als sneeuwwitje verkleed gaan? Dat is dan toch geen probleem? Het is natuurlijk wel een beetje raar als jou sneeuwwitje geen donker haar heeft. Maar daarvoor zijn deze sneeuwwitje pruiken de perfecte oplossing. Je dochter zal dan binnen een oogopslag een mooi sneeuwwitje zijn. We hebben twee kinder varianten. De ene bevat ook al een mooie rode strik in de pruik waardoor het nog meer effect geeft voor een sneeuwwitje. De andere pruik heeft een kroon maar deze kun je natuurlijk ook eruit halen en vervagen door een rood strikje. Deze moet je er dan wel appart bij bestellen. Dus zet ze een sneeuwwitje pruik op en duw ze een mooie rode appel in de hand en ze kunnen zo naar school toe om carnaval te vieren.

 

Sneeuwwitje pruik voor volwassennen 

Naast de kinder pruiken hebben we ook volwassenen pruiken op onze website staan. Er staan er verschillende op want we het verschil zit in de vorm van de pruik. Kijk daarom goed welke sneeuwwitje pruik het mooiste bij jou kostuum past. Want ook in de categorie sneeuwwitje jurk en sneeuwwitje cape hebben we voldoende keuze voor onze prachte sneeuwwitjes! 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over enkele feestartikelen? Dan kunnen wij u zeker helpen met onze altijd vrolijke klantenservice. We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons telefonische, mail, whatsapp en via de live chat bereiken. U kunt ons natuurlijk ook een brief sturen alleen is dit een beetje oudbollig. Dus voor vragen over een sneeuwwitje pruik helpen wij u graag.