Op zoek naar een roodkapje pruik?

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Wil je graag een roodkapje pruik kopen? Wij hebben ze! We hebben verschillende soorten op onze website staan. Iedereen kent het verhaal wel van roodkapje met de boze wolf. Dit altijd populairen verhaal komt ook vaak voor tijdens thema feesten en de carnaval. 

 

Roodkapje pruiken

We hebben verschillende soorten roodkapje pruiken. Sommige van deze pruiken bevatten al aan de pruik het bekende roodkapje. Zo hebben we een leuk roodkapje pruik met kap. De haren van de pruik bevatten krulletjes. Het kapje valt mooi over de pruik heen en geeft direct het gewenste effect van een roodkapje pruik. We hebben ook een ander roodkapje pruik waarbij je een opvallende rode muts zit. De pruik is een lekker overdreven blond van kleur en bevat twee vlechten met aan de uiteindes blonde plukken. Deze roodkapje pruik heb je al vanaf €10.95. Naast het roodkapje pruik hebben we nog vele andere producten die met dit thema te maken hebben. Zo hebben we verschille soorten roodkapje cape's waarmee je dochter hoge ogen zult gooien. Zoals u dus leest hebben we ook voor kinderen ruime keuze in verschillende mogelijkheden van het Roodkapje thema. Mocht je met een grote groep gaan bestellen vraag dan eens na over onze aantrekkelijke groepskorting. U krijgt al gratis verzending vanaf €75,-. Wil ut graag met onze klantenservice in contact komen lees dan even het volgende kopje door voor onze contact gegevens. 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u een vraag over een bepaald item dan kunt u deze makkelijk stellen aan onze klantenservice. We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons een mail sturen naar [email protected] Maar u kunt ons ook een whatsapp bericht sturen via de chat bij ons op de site. Maar zoals u weet is een beller sneller. We zijn op werkdagen telefonische te bereiken van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij te bereiken tot 12.30. Wij helpen u graag met advies over een roodkapje pruik.