Leuke feeën vleugels in diverse kleuren

Filters
25 ProductenPagina 1 van 2

Als je een sprookjesfeest hebt dan mag een setje met feeën vleugels natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben voor jong en oud mooie feeën vleugels te koop waar jij zo mee weg wilt vliegen. Heb jij al een mooi sprookjes kostuum gezien waarbij jij deze items nodig hebt? Dan maak vlieg je zo naar het feest toe.


Feeën vleugels voor kinderen

Wij hebben veel verschillende soorten vleugels in het assortiment zitten. Voor bij een fee kostuum hebben wij mooie feeën vleugels te koop. Veel van de vleugels kun je gebruiken voor kinderen. Alleen de hele grote feeën vleugels die aangemerkt worden met maxi zijn niet geschikt voor kleine kinderen. Kijk altijd even bij de afmetingen van de verschillende feeën vleugels die wij verkopen.


Hoe bevestig ik feeën vleugels?

Als je van plan bent om een setje met mooie feeën vleugels te kopen. Dan is het wel handig om te weten hoe je deze kunt dragen. Aan bijna alle vleugels zitten elastiekjes waar je de armen doorheen kunt doen. Zo kun je de feeën vleugels gemakkelijk op je rug vast zetten. Ben je ze even moe dan heb je ze ook zo weer afgedaan. Vooral bij kinderen is het handig om het makkelijk af te doen als ze er even geen zin in hebben. 


Wat kan ik er allemaal bij bestellen?

Als je als fee verkleed wilt gaan dan kun je naast de feeën vleugels ook nog enkele andere accessoires kopen. Zo zijn er mooie feeën stafjes erbij bestellen. Hiermee heb je een complete outfit. Het handigste is om eerst een pak te kiezen en daarna de accessoires op je outfit af te stemmen. Zo heb je mooie bijpassende feeën vleugels.