Op zoek naar een grappig baby masker?

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Masker huilende baby latex
-7%
Masker huilende baby latex
Op voorraad
€21,80€20,25

Het baby masker met een lachende baby uitgebeeld op het masker. Dit plastic masker is makkelijk in gebruik. Er zit aan de achterzijde een elastiek waardoor je hem makkelijk op kan zetten. Dit baby masker is leuk om iemand voor de gek te houden die binnekort vader wordt. Zo kun je deze toekomstige vader nog een keer in het zonnetje zetten voor dat het echte leven begint. 

Meerdere baby feestartikelen op onze site

Natuurlijk hebben we niet alleen baby maskers. We verkopen ook super leuke baby kostuums. Deze overdreven grote kleding zijn meestal in een blauwe (jongetje) en roze (meisje) variant te verkijgen. We hebben ook super leuke gedragen door baby pak. Hierdoor lijkt het alsog de baby jou letterlijk op zijn nek neemt. Je bent dus dan al een beetje vader of moeder omdat de baby kan bepalen in welke ''richting'' jij gaat. Het pak is voorzien van een leuk baby gezicht die een speen draagt. Ook het bekende slabbertje kan natuurlijk niet ontbreken op dit pak. Ben je alleen op zoek naar een slabbertje? Dan hebben we leuke sets met een slabber en hierbij zit ook een speen en hoofddeksel. De sets zijn te verkrijgen in de bekende twee kleuren. Zoekt u nog leuke accessoires bij het pak? We verkopen grappige fopspenen met in verschillende vormen. Hou je een feest voor de des betreffende vader of moeder dan hebben we ook hele leuke jonge en meisje slingers.

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Wilt u meer infromatie over bepaalde artikelen dan kunt u makkelijk contact met ons opnemen. We zijn via de telefoon te bereiken op werkdagen van 9.30-12.30 en 13.30-16.30. Op vrijdagen tot 12.30. Wilt u ons een mailtje sturen dan kan dat natuurlijk ook. Tegenwoordig kunt u ons ook via whatsapp bereiken voor vragen. Dus bent u van plan om een baby masker te kopen of andere gerelateerde producten dan zijn wij er voor u.