Asterix kostuums en asterix pakken

Producten filteren5 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Op zoek naar een leuk Asterix kostuum? Bij ons ben je aan het juiste adres. Tal val leuke Asterix pakken voor jong en oud om het stenen tijdperk her te beleven. Ben jij al overtuigd voor het kopen van een tof Asterix kostuum?

Asterix kostuum voor jong en oud

Veel mensen willen tijdens een feest verkleed gaan in een mooi kostuum. Carnavalspakken die te maken hebben met een serie of film doen het ieder jaar erg goed. Asterix kostuum en Obelix pakken zijn hier een mooi voorbeeld van. Met een Asterix kostuum ben je in een mum van tijd een echte filmster of een held uit de middeleeuwen. Een Asterixpak is er ook voor kinderen. Iedereen kent de figuren Asterix en Obelix wel uit de bekende stripboeken. Deze helden hebben veel kinderharten sneller laten kloppen. Zelfs volwassenen zijn dol op Asterix kostuums. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen Asterix en Obelix. Veel mensen weten het verschil tussen een Asterix kostuum en een Obelixpak niet. Asterix is de kleine en Obelix is de grote dikkere in de stripverhalen. Zie het maar als een soort Laurel en Hardy, ook wel de dikke en de dunne genoemd.

Hoe verkleed ik mij in een Asterix kostuum?

Als je de keuze hebt gemaakt om dit feest verkleed te gaan in een asterix kostuum. Dan is het wel belangrijk dat je onderstaande tips goed op zult volgen. Wij weten namelijk precies hoe je een asterix kostuum juist moet voorzien van accessoires. Bij een Asterixpak is het leuk om een bijpassenden Asterix helm te bestellen. Deze plastic helm geeft het Asterix kostuum direct meer uitstraling. Een Astrix kostuum wordt extra leuk als je ook wat middeleeuwse messen bij besteld. Asterix en Obelix maakte vroeger namelijk veel producten zelf. Neem snel een kijkje tussen de Asterix kostuums en Asterixpakken. Je vriend of vriendin kan dan in een Obelix pak verkleed gaan. Zo kun je als setje naar het feest gaan. Ga maar lekker stralen als duo in je eigen Asterix kostuum.