Op zoek naar een toverlamp voor Aladdin feestjes?

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren1 ProductenPagina 1 van 1
Toverlamp Aladdin 23x12cm
Toverlamp Aladdin 23x12cm
Op voorraad
€7,95

Deze toverlamp laat jou 3 wensen uitkomen! Genie komt langzaam te voren als jij heel zachtjes over deze toverlamp wrijft. Denk goed na wat jou wensen zijn want voordat je het weet zeg je de verkeerde en zit je ergens eeuwig aanvast! Natuurlijk is dit het verhaal van een bekende disney film. Maar ga je verkleed dan is dit wel een leuk accessoir om in je hand te hebben.

 

Toverlamp van Aladdin

Er zullen maar weinig mensen zijn die de film niet hebben gezien. De bekende toverlamp waarmee drie wensen mogen worden gedaan. Vroeger was er een tekenfilm van en in 2019 is deze opnieuw uitgebracht maar dan in het echt! Vele fans werden helemaal gek toen ze te horen kregen dat deze opnieuw werd uitgebracht. Ook de bekende toverlamp kwam er natuurlijk in terug aangezien deze een belangerijk rol speelt in de film. De toverlamp die wij verkopen op onze site heeft een langte van zo'n 23 centimeter en maximale hoogte van zo'n 12 centimeter. Dit is een mooi Oosterse toverlamp waarmee jij meteen duidelijk maakt als wat jij verkleed bent. 

 

Bijkomende producten

Naast de toverlamp hebben we ook een categorie met Aladdin kostuum. Hieronder vallen verschillende kostuums in verschillende kleuren en maten. Er staan ook leuke sultanhoeden tussen en zelgs gouden duizend en een nacht schoentjes die ook bij dit thema passen. Ook voor de kinderen hebben we leuke kostuums. Kijk gerust rond en voor vragen kunt u onze klantenservice altijd raadplegen. 

 

Service e-Klantenservice.nl

U kunt ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij telefonische te bereiken tot 12.30. Naast de telefoon kunt u ons ook een mailtje sturen naar [email protected] Ook een whatsapp bericht behoort tot de mogelijkheden. En zit u op uw computer op onze site dan kunt u ook een live chat met ons starten. Dus vragen over een toverlamp of ander product stel ze ons gerust!