Sumoworstelaar pak voor de gezette fecestvierders

[]
Producten filteren5 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Toffe Sumoworstelaar pakken kopen voor carnaval of een ander feestje? Bekijk ons aanbod op onze website. We hebben verschillende soorten mogelijkheden dus kijk gerust rond en voor vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. 

 

Sumoworstelaar pakken uit Japan

Het is een van de meeste bekende en beoefende sporten in Japan. Het worstelen in een Japans sumoworstelaar pak. Alle kinderen en volwassenen in Japan die een beetje van hun land houden hebben wel eens in een sumoworstelaar pak rondgelopen om de tegenstander te verslaan. Bij het dragen van een sumoworstelaar pak is het belangrijk dat je wel weet hoe de spelregels gaan. De spelregels bij het sumoworstelen zijn niet heel erg moeilijk. Het stoeien in een sumoworstelaar pak doe je op een speciaal daarvoor gemaakte cirkel. Het is niet toegestaan om uit deze cirkel te stappen. Degene die in zijn sumoworstelaar pak over de lijn gaat heeft verloren. Buiten dat je de tegenstander buiten de lijn probeert te krijgen kun je ook nog proberen om de tegenstander bij het sumoworstelaar pak te pakken en hem op zijn rug neer te leggen. Ook dan heb je het potje sumo worstelen gewonnen. Zie jij het al voor je om een een speciaal pak rond te rennen waarin je direct 3 keer zo breed bent geworden? Voor groepen is het erg leuk om als echte groep sumo worstelaars in de optocht te lopen. Het is dan wel belangrijk dat jullie ook een stoeipartijtje opvoeren om het publiek die aan de kant staan te vermaken.

 

Wanneer ben je een sumo worstelaar?

Als je tijdens het feest in een sumoworstelaar pak verkleed gaat moet je natuurlijk weten hoe je je verder kunt verkleden tot echte sumoworstelaar. Bij een sumoworstelaar pak hoort ook een speciale sumo worstelaar pruik. Dit is een pruik van veelal zwarte haren de opgestoken zijn. Zo zitten de haren niet in de weg tijdens het stoeien in de ring. Ben jij inmiddels ook al enthousiast geworden over het verkleden in een sumoworstelaar pak?