Stoere en camouflerende leger schmink voor een prikkie!

[]
Producten filteren17 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Leger schmink kopen omdat jou zoon deze carnaval als soldaat over straat loopt? We hebben genoeg keuze voor onze strijders! Zo hebben we een leuk opmaak setje voor soldaten waardoor je in een keer alle kleuren hebt. Maar moet je bijvoorbeeld een hele groep met leger schmink voorzien? Dan kun je beter de losse schmink kopen en dan van elke kleur een.

Leger schmink voor iedereen

Het thema leger en soldaat is elke carnaval bij voornamelijk de kinderen een populair item. Het is ook makkelijk te verkleden want je trekt ze gewoon een militair kostuum aan en ze zijn al voor 80% klaar. Geeft ze nog een leger geweer of een leger mes in de hand (natuurlijk allemaal nep) en ze zullen de stad beschermen van al het kwaad. Maar iemand van het leger kan natuurlijk niet zonder camouflage. Hier komt de leger schmink van pas. Zoals hierboven al genoemd hebben we een leuke set waardoor je in een keer klaar bent. Maar we hebben ook losse schmink die u natuurlijk ook voor andere kunt gebruiken. Want de kleuren groen, bruin en zwart zijn ook voor andere kostuums tijdens de carnaval van pas. Maar tijdens de halloween kan je ze zeker gebruiken want deze kleuren moeten ook voor het leger angst in boezemen voor de vijanden. We hebben verschillende soorten leger schmink. Zo hebben meerdere opties in de kleuren bruin, denk dan aan de felheid van de kleur. Dus we hebben lichte, donkere en levende. Genoeg keuze dus! Ook in de kleuren groen en zwart is er ruim voldoende keuze voor een prachtige leger schmink op te brengen bij de kinderen of wellicht u zelf.

Bijkomende leger artikelen

Naast de bovengenoemde artikelen zijn er natuurlijk ook nog complete soldaat kleding voor jong en oud te verkrijgen bij ons op de website. Maar ook voor de dames hebben we genoeg keuze, zoals leger jurkjes en leger bandana's. Dus zoekt u leger schmink voor de carnaval bent u hier aan het juiste adres.