Leuke sinterklaaspakken voor bodemprijzen

Hoor wie klopt daar kinderen, dat is de Sint in een Sinterklaaspak van ons

Mijters, sorry, mieters mooie sinterklaaspakken voor de echte Sinterklaas. Het heerlijk avondje kan beginnen met deze complete sinterklaaspakken. Kijk ook even naar de Sinterklaasbaarden en pruiken en natuurlijk de overbekende sinterklaasstaf. Alleen het paard Americo van Sint Nicolaas kunnen we niet leveren of het moet een Sinterklaas-paardenmasker zijn, die zijn er dan weer wel.

Sinterklaas is in Nederland een echt volksfeest. Voor jong tot oud is het een groot feest. Onze collectie is net zo breed als deze doelgroepen. Voor de allekleinste onder ons zijn er namelijk leuke pietenpakken en Sinteklaaspakjes. Veel kinderen gebruiken deze kleding om verkleed te gaan naar school of tijdens de intocht van Sinterklaas. Want is het niet leuk om echt te lijken op de Goed Heiligman? 

Wie wordt er Hulpsinterklaas?

In de decembermaanden hebben veel mensen een extra bijbaantje. Ze gaan verkleed als Sinterklaas en Zwarte piet de straat op om andere mensen te vermaken. Deze Hulpsinterklazen en hulp pieten helpen de echte Sint een handje om alle kinderen blij te maken. Ook voor deze hulp sinterklazen en pieten zijn er mooie Sinterklaaspakken en pietenpakken. In alle prijsklasse kunt u slagen voor een mooi kostuum. De kwaliteit van de goedkoopste pakken is goed om enkele jaren vooruit te kunnen. Vergeet bij het bestellen van het Sinterklaaspak niet om ook nog enkele bijpassende accessoires te bestellen. Zo kunt u het Sinterklaaspak helemaal compleet maken. Ook voor piet hebben wij een brede collectie accessoires om de pietenoutfit zo kleurrijk mogelijk te maken. Waar wacht je nog op? Neem maar eens snel een kijkje in de collectie en wie weet zien wij u binnenkort in een Sinterklaaspak of als echte hulppiet over staat wandelen.