Zwarte Pietenpakken voor de echte pieterbaas

Zwarte Pieten pakken voor stoere Pietermannen

Mooie Zwarte Pietenpakken voor pietermannen die mooi gekleed naast Sinterklaas willen lopen. deze mooie Pietermanpakken zijn er in verschillende kleurcombinatie en zijn daardoor geschikt voor het samenstellen van een zwarte pietengroep. Deze Pietenpakken worden veel gebruikt voor promotie-activiteiten in winklecentra in Sinterklaastijd.

Speel de Club van Sinterklaas na

Je kent het programma de Club van Sinterklaas vast wel. Diverse pieten zorgen jaarlijks voor een spannend maar uiteindelijke toch een geslaagde Pakjesavond. Deze Pietenwinkel verkoopt alle soorten Pieten. Van inpakpiet tot aan koordanspiet. Kortom alle pietenpakken voor jong en oud vind je hier. Maak het pietenkostuum compleet met een pietenkraag en pietenpruik. Als kers op de taart kun je ook leuke pietenmutsen kopen. Ga jij voor de oranje pietenmuts of toch liever voor de rode variant?

Sinterklaas, dè Goedheiligman uit Spanje

Het kinderfeest van Nederland wordt jaarlijks op 5 december gevierd. Drie weken vooraf luidt de intocht van Sinterklaas. Honderden pieten met jutenzakken gevuld met snoepgoed maken er een geweldige dag van. Vervolgens wordt er dagelijks het Pietenjournaal uitgezonden met de presentatie van Dieuwertje Blok.

Het is duidelijk dat het Sinterklaasfeest van oudsher een groot kinderfeest is. Maak dit jaar het feest compleet door de kleine kindervrienden te verrassen en jezelf om te dopen tot Zwarte Piet. De oudste van de groep wordt Sinterklaas. Dit alles kun je verwezenlijken met de pietenpakken en sinterklaaspakken van e-Carnavalskleding. Een groot aanbod sinterklaaspakken, van TV sint kostuums tot aan standaard Sinterklaaspakken en Zwarte pietenpakken van fluwelen stof tot aan basic pietenpakken. Kortom voor ieder budget is het Sinterklaasfeest bestemd. Maak daarnaast Pakjesavond compleet door het Sinterklaaspak te voorzien van een staf en de pietenpakken van een pietenkraag, jutenzak en zwarte pieten schmink.