Pietenpak oor de echte zwarte Piet

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Sinterklaas: Zwarte Piet
Sale

Sinterklaas: Zwarte Piet

€60,50 €52,05

Zwarte pieten pakken voor stoere pietermannen

Koop nu de mooiste Zwarte Pietenpakken voor pietermannen die mooi gekleed naast Sinterklaas willen lopen. Deze mooie Sinterklaas pietenpakken zijn er in verschillende kleurcombinatie en zijn daardoor geschikt voor het samenstellen van een zwarte pietengroep. Deze Pietenpakken worden veel gebruikt voor alle hulppieten die meehelpen van de intocht van Sinterklaas in winkelcentra in heel Nederland en België.

Speel de club van Sinterklaas na

Iedereen kent het programma de Club van Sinterklaas vast wel. Diverse pieten zorgen jaarlijks voor een spannend maar uiteindelijke toch een geslaagde Pakjesavond. Deze Pietenwinkel verkoopt alle soorten Pieten. Van inpakpiet tot aan koordanspiet. Kortom alle pietenpakken voor jong en oud vindt u hier. Maak het pietenkostuum compleet met een pietenkraag en pietenpruik. Als kers op de taart kun je ook leuke pietenmutsen kopen. Gaat u voor de oranje pietenmuts of toch liever voor de rode variant?

Sinterklaas, dé goedheiligman uit Spanje

Het kinderfeest van Nederland wordt jaarlijks op 5 december gevierd. Drie weken vooraf luidt de intocht van Sinterklaas. Honderden pieten met jutenzakken gevuld met snoepgoed maken er een geweldige dag van. Vervolgens wordt dagelijks het Pietenjournaal uitgezonden met de presentatie van Dieuwertje Blok.

Het is duidelijk dat het Sinterklaasfeest van oudsher een groot kinderfeest is. Maak dit jaar het feest compleet als hulp zwarte piet de kinderen te verrassen, en uzelf om te dopen tot Zwarte Piet. De oudste van de groep wordt Sinterklaas. Dit alles is makkelijk te verwezenlijken met de pietenpakken en sinterklaaspakken van e-Carnavalskleding. Een groot aanbod sinterklaaspakken, van TV sint kostuums tot aan standaard Sinterklaaspakken en Zwarte pietenpakken van fluwelen stof tot aan basic pietenpakken. Kortom voor ieder budget is het Sinterklaasfeest bestemd. Maak daarnaast Pakjesavond compleet door het Sinterklaaspak te voorzien van een staf en de pietenpakken van een pietenkraag, jutenzak en zwarte pieten schmink. Vergeet de sinterklaasfeest decoraties voor aan de wand niet!

Pietenpak voor de kids

Heel veel kinderen vinden het leuk om als klein pietje de intocht van Sinterklaas mee te maken, of om op 5 december verkleed te gaan als pietje. Speciaal hiervoor hebben we ook pieten kinderpakjes in ons assortiment. Maak de outfit voor uw kleine meid of man af met wat zwarte schmink vegen of andere zwarte piet accessoires en uw pietje is klaar!

Service van e-Carnavalskleding

Niet alleen de mooiste pietenpakken vindt u bij e-Carnavalskleding, ook voor complete Sinterklaas kostuums en andere Sinterklaaskleding voor alle hulp Sinterklazen in het land kunt u op onze webshop terecht. Voor een goedkoop pietenpak of een prachtig fluwelen pietenpak is e-Carnavalskleding de webshop voor u. Ook voor feestkleding, carnavalskleding en andere (thema)feesten!