Verzendkosten

Bij e-Carnavalskleding kun je kiezen voor twee verschillende soorten verzendmethoden. Ben je overdag weinig thuis of heb je geen zin om thuis te blijven kies dan voor PostNL servicepunt levering. Je kiest via onze locatie-kiezer een servicepunt bij u in de buurt (maximaal 500meter) van uw thuisadres, en u kunt het de volgende werkdag vanaf 15.00 uur afhalen nadat u een verzendbevestiging heeft ontvangen.
Uiteraard bieden wij ook een standaard thuislevering van PostNL aan. Alle bestellingen worden in België & Nederland verzorgd door PostNL Pakketten. Dit houdt in dat u te allen tijde het pakket kunt volgen met behulp van een track & trace code.

Gratis verzending geldt voor alle order met een orderwaarde van €75 of meer en voor producten met het label gratis verzending. Je kunt deze producten herkennen aan het volgende label:

Voor alle overige producten gelden de onderstaande verzendkosten:

Binnen Nederland PostNL (gratis boven €75,-)

 Orderwaarde tot €75,-Orderwaarde boven €75,-
PostNL Thuisbezorgen€4,95Gratis
PostNL Servicepunt levering€4,95Gratis

 

Binnen Nederland Sameday / 23.59 morgen in huis (uitgesloten Waddeneilanden en zakelijke adressen)

 Verzendkosten
Sameday (<10.00 uur)€8,95
Voor 23.59 uur€8,95


Binnen België PostNL (gratis boven €75,-)

 Orderwaarde tot €15,-Orderwaarde tot €75,-Orderwaarde boven €75,-
PostNL Thuisbezorgen€7,95€5,95Gratis

Let op: bij PostNL, UPS, DHL en DPD ontstaan rond de feestdagen veel vertragingen in sorteercentra en bij het uitleveren van pakketten. Het lukt de vervoerders daarom niet om alle pakketten binnen 24 uur te bezorgen.

Zoals vele andere webshops hanteren wij géén kleine order toeslag en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u nog andere vragen m.b.t. verzending van pakketten neem dan gerust contact met ons op.

 

Retourneren

Retourneren in onze winkel is geheel kosteloos. De kosten voor het retourneren 'bij een afleverpunt' zijn voor rekening van de klant en zullen in mindering worden gebracht op het terug te boeken bedrag. Voor Nederlandse consumenten slechts €7,25 en Belgische consumenten €9,95 per retour. 

Stuur je een deel van de bestelling retour én het oorspronkelijke aankoopbedrag komt onder €75, dan betaal je alsnog de verzendkosten die je oorspronkelijk zou betalen. Uiteraard wordt dit verrekend op de factuur en in mindering gebracht op het terug te boeken bedrag

Wilt u iets retourneren? Ga naar onze retourpagina