Retourneren

Stap 1

Print het retourfomulier, vul het naar volledigheid in en voeg dit toe aan het pakket. Dit versnelt het retourproces. Bekijk of uw order voldoet aan de retourvoorwaarden zoals hieronder beschreven.

Klik hier voor het retourformulier


Stap 2

Meld online uw retourzending aan door te klikken op 'start een retourproces'Let op, dit is t/m 14 dagen na afhaling of aflevering mogelijk. Wilt u gratis retourneren, kies voor de optie 'retourneer in winkel'. Wenst u het per post te versturen? Kies dan voor retourneer 'bij een afleverpunt'.

Retourneren in onze winkel is geheel kosteloos. De kosten voor het retourneren 'bij een afleverpunt' zijn voor rekening van de klant en zullen in mindering worden gebracht op het terug te boeken bedrag. Voor Nederlandse consumenten slechts €7,25 en Belgische consumenten €9,95 per retour. 

Stuur je een deel van de bestelling retour én het oorspronkelijke aankoopbedrag komt onder €75, dan betaal je alsnog de verzendkosten die je oorspronkelijk zou betalen. Uiteraard wordt dit verrekend op de factuur en in mindering gebracht op het terug te boeken bedrag.

Postcode:
Hier vult u de postcode van het afleveradres in.

Tracking nummer / Ordernummer:
Hier vult u de volledige track & trace code of het ordernummer van de bestelling in. Het tracking nummer is de code op de witte zegel van uw pakket. Voor Nederlandse zendingen begint dit met '3S', voor Belgische zendingen start dit met '3232'.

Het ordernummer is het nummer van uw bestelling en start met 'NLOR'

Klik hier om naar het retourportaal te gaan

 

Stap 3

Plak de verzendzegel op de grootste zijde van de doos. Geef het pakket af bij het gekozen DHL Servicepunt (Nederlandse consumenten) of Bpost Servicepunt (Belgische consumenten) en bewaar het verzendbonnetje. Dit is tevens het bewijs van retour. Let wel op dat het pakket binnen 14 dagen, na aanmelding van retour, op het retouradres afgeleverd dient te zijn. Het retourneren via het bovenstaande portaal of met eigen frankering is te allen tijde op eigen risico.

 

 

Stap 4

Binnen 5 werkdagen na aflevering van uw retour, ontvangt u bericht van ons per e-mail of telefoon.

 

 

Stap 5

U ontvangt het aankoopbedrag binnen 10 dagen na bevestiging retour op uw bankrekening of een aangepaste factuur van Klarna.

 

 

Uw retour dient te voldoen aan onderstaande voorwaarden

De producten die u wenst te retourneren dienen compleet en netjes in onbeschadigde verpakking te zitten. Dit betekent inclusief informatiekaart en/of label (kaart met productinformatie zoals afbeelding, en streepjescode). Passen is geen enkel probleem, indien er schade of vlekken zijn aangebracht aan een of enkele product(en) wordt het desbetreffende item afgekeurd. Het passen en bekijken van producten is gelijk zoals u het in een fysieke winkel ook uitvoert. Zakelijke klanten zijn uitgesloten van recht op retour, mits anders is afgesproken bij aankoop.

Stuur je een deel van de bestelling retour én het oorspronkelijke aankoopbedrag komt onder €75, dan betaal je alsnog de verzendkosten die je oorspronkelijk zou betalen. Uiteraard wordt dit verrekend op de factuur en in mindering gebracht op het terug te boeken bedrag. 

Uitgesloten van retour indien verzegeling verbroken:
Panty's, leggings, kousen, kragen, pruiken, snorren ,handschoenen, hoofdbedekkingen, maskers, lenzen, schmink, baby-sets, second skin kleding, baarden en andere soorten beharing mogen vanwege hygiënische redenen niet worden geruild of geretourneerd indien deze uit de verpakking zijn gehaald. Alle producten worden in een verzegelde verpakking verzonden. Indien deze verzegeling verbroken is, kan het product niet geruild of geretourneerd worden. Tot slot dient het artikel geen sporen van parfum, rook, wasmiddel of zweet te bevatten. Tijdens het passen is het daarom aan te raden hier rekening mee te houden, pas daarom de producten niet in ruimte waar gerookt wordt en zorg dat er geen parfum in aanraking met het kostuum kan komen.

Conform EU-richtijn voor kopen op afstand is geen ruiling mogelijk voor:
- Tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper
- Duidelijk persoonlijk van aard zijn
- Door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
- Snel kunnen bederven of verouderen

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons Bema Shopping B.V. (Winkelveldstraat 20, 5916NX Venlo, 077-8200208, info(at)e-carnavalskleding.nl) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd, in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons of aan Bema Shopping B.V. terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Na ontvangst zult u het orderbedrag binnen 30 dagen na ontbinding van de aankoop op uw rekening ontvangen. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Stuurt u producten terug op kosten van e-Carnavalskleding.nl, dan zal er €7,25 (binnen NL) & €9,95 (vanuit BE naar NL) voor verzendkosten + eventuele betaalkosten worden ingehouden op het orderbedrag. Let op, dit geldt voor alle pakketten die niet of onder-gefrankeerd zijn.
Voor het modelformulier voor herroeping volgens de EU richtlijnen kunt u hier klikken.


Retouradres:
Bema Shopping BV
T.a.v. e-Carnavalskleding.nl
Winkelveldstraat 20
5916 NX Venlo