Betaalmethoden

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze winkel. E-Carnavalskleding werkt samen met betaalprovider Mollie. Erkende betalingsmethodes zoals iDeal, Creditcard & PayPal worden aangeboden. Een overzicht van de betalingsmethodes treft u hieronder aan.

 • 1. iDeal
 • 2. Achteraf betalen met Afterpay | Acceptgiro
 • 3. Paypal en Creditcard
 • 4. Bankoverschrijving
 • 5. Bancontact/MisterCash
 • 6. Problemen met betalen

1. iDeal

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. IDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.
Verder kunt u middels deze payment service provider betalen middels de volgende betaalmogelijkheden:

 • - Mastercard
 • - Visa
 • - American Express

2. Op rekening betalen met Afterpay | Acceptgiro

Achteraf betalen via AfterPay (acceptgiro)
AfterPay voert voor e-Carnavalskleding.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Als Nederlandse- en Belgische consumenten maar ook zakelijke klanten kunt bij e-Carnavalskleding.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €250 als u met betaalt via AfterPay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen via 020-7230270 of per post:

AfterPay
T.a.v. Klantenservice
Postbus 434
8440 AK Heerenveen

Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.
Voor het op rekening bestellen van uw producten brengen wij u €1,80 in rekening.


 

3. PayPal & Creditcard

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op de e-Carnavalskleding.nl-website. Voor het gebruik van Paypal zijn wij genoodzaakt 3% van het orderbedrag in rekening te brengen.

4. Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor IDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van e-Carnavalskleding.nl, onder vermelding van het ordernummer (begint altijd met 'NLOR'). Zodra uw betaling ontvangen is, nemen wij uw order in behandeling en wordt gezorgd voor snelle verzending.

Bankgegevens:
Rabobank Venlo e.o.
Bankrekeninghouder: Bema Shopping B.V.
Plaats: Venlo
Bankrekeningnummer: 15.78.74.990
IBAN: NL45 RABO 0157 874 990
Swift/BIC: RABONL2U

5. Bancontact/MisterCash

De populaire Belgische betaalmethode

 • De bekendste betaalmethode in België
 • Gegarandeerde betaling
 • Voor zowel on- als offline betalingen 

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België.


6. Problemen met betalen?

Wanneer u een aankoop heeft gedaan maar nog niet betaald heeft kunt u inloggen op de webwinkel. Na het inloggen, komt u in 'mijn account'. In 'mijn account' krijgt u een overzicht met openstaande facturen. Achter iedere openstaande factuur staat 'nu betalen', wanneer u daar op klikt zult u alsnog kunnen betalen. Mocht u alsnog problemen ondervinden neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zullen u direct verder helpen.