Spionnen pak en andere detectives voor carnaval

[]
Producten filteren
8 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Spionnen pak nodig? Bekijk onze groot assortiment in verschillende soorten spionnen pakken. De meeste kostuums zijn in verschillende maten te verkrijgen dus als je met je vriendengroep allemaal het zelfde wilt gaan kan dat makkelijk! Dit geldt natuurlijk ook de dames want we hebben ook voor de vrouwelijke klanten een spionnen pak. Laat je inspireren en bij vragen kunt u onze klantenservice contacten. 

 

De bekendste Spionnen

De aller bekendste spion van de wereld moet wel James Bond zijn. Deze super spion heeft de wereld al vele malen gered van de ondergang. 007 ziet er altijd heel straks uit in zijn mooie pak. Naast Bond kennen we natuurlijk ook Sherlock Holmes. Deze detective loste altijd veel misdaden op door in zijn spionnen pak verdachten in de gaten te houden. Van dit pak hebben we ook een vrouwelijke variant. Als je carnaval gaat vieren in een spionnen pak en je wilt dat het wel zichtbaar is wat je bent, dan hebben we ook leuke accessoires voor erbij. Zo hebben we een groot vergrootglas en een grappige detective pijp. Hierdoor zullen de andere feestgangers snel in de gaten hebben als wat jij verkleed bent.

 

Bijkomende kostuums en accessoires

Naast de spionnen pakken hebben we ook nog vele andere kostuums in dit genre. Zo hebben we een hoofdcategorie genaamd Politiepak. Hieronder vallen vele leuke kostuums en accessoires voor volwassenen en kinderen. Zo heeft u al een heel goedkoop spionnenpak maar ook onder de categorie FBI kostuum zitten vele leuke artikelen. Of wilt jou zoon of dochter echt als politie gaan? Geen enkel probleem ook in deze categorie hebben we genoeg keuze. Kijk gerust rond en bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dus voor een spionnen pak of andere feestkleding zit je hier op het juiste adres.