Te gekke Sherlock Holmes kostuums voor carnaval

[]
Producten filteren
7 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ga jij samen met je vriendin op pad om de misdaad te bestrijden in toffe Sherlock Holmes kostuum? Dan kunnen wij u zeker helpen want wij hebben voor zowel de man als voor de vrouw super mooie kleding in dit thema. Ook hebben we leuke Sherlock Holmes accessoires om jou Sherlock Holmes kostuum helemaal compleet te maken!

 

Sherlock Holmes kostuums

Zoals hierboven al vermeld hebben we voor beide geslachten mooie Sherlock Holmes kostuums in ons assortiment zitten. Zo hebben we voor de dames een mooie variant in een jurk. De maten in dit kostuum zijn S, M en Large. Het Sherlock Holmes kostuum bestaat voor de rest uit; de jurk, een riem, schouderstuk en een hoedje. Hiermee heeft u in een klap een heel Sherlock Holmes kostuum thuis. Het is natuurlijk ook leuk om met meerdere meiden het zelfde kostuum te dragen. Als je met een grote groep wilt bestellen dan komt u wellicht in aanmerking voor de aantrekkelijke groepskorting. U krijgt al gratis verzending vanaf €75,-. Voor de mannen hebben we ook een mooi Sherlock Holmes kostuum. De bekende detective in zijn lange jas is ook echt wat je krijgt! Dit mooie kostuum heeft een Cape en een pet. Kijk trouwens altijd even bij de productomschrijving wat je precies ontvangt. Het zou natuurlijk zonde zijn als je bijvoorbeeld ook nog een losse pet erbij besteld en je deze al bij het kostuum ontvangt. 

 

Klantenservice

Wilt u graag met ons in contact komen dan kan dat op meerdere manieren. U kunt ons mailen, whatsapp en tegenwoordig ook live met ons chatten. Dit kan makkelijk via de button op onze website. We zullen dan zo snel mogelijk reageren. Maar zoals u weet is een beller sneller. We zijn op werkdagen telefonische te bereiken van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 te bereiken. Dus heeft u net een vraag over een Sherlock Holmes kostuum dan helpen wij u graag verder!