Sherrif kostuums voor de handhavende feestvierder

[]
Producten filteren9 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ben je op zoek naar een sheriff kostuum? Wij hebben verschillende soorten voor jou. Zo hebben we sheriff kostuums van vroeger maar ook van tegenwoordig. Het gaat dan voornamelijk om sheriff kostuums uit de USA. In het volgende kopje zullen we deze eens naast elkaar leggen om zo de verschillen te zien.

 

Sheriff kostuum van toen en nu

We hebben dus verschillende soorten sheriff kostuums op onze website staan. We gaan beginnen met de sheriff kostuums die ze agenten in Amerika tegenwoordig dragen. Deze bekende beige blouse op een donkere broek zijn voor iedereen bekend. Ook deze combinatie hebben wij voor jou. Kijk altijd goed bij de productomschrijving wat je bij het desbetreffend product ontvangt. Toen de cowboys nog rondliepen in de Verinigde Staten waren er natuurlijk ook sheriff's om de boel in de gaten te houden. Wij hebben ook hierin leuke sheriff kostuums voor onze klanten. Zo hebben we een mooi zwart sheriff kostuum in de maten M/L en XL. Deze mooie pakken bevatten een lange jas, vest met shirt, stropdas koord. Je bent in een klap klaar om de boeven te bestrijden! In onze hoofdcategorie Politiepak hebben we ontzettend veel keuze uit verschillende soorten pakken uit meerdere jarige-tijden. Ook de wapens van de agenten hebben we op onze site staan, natuurlijk gaat het hier wel om nep wapens. 

 

Klantenservice e-carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over een sheriff kostuum dan staat onze klantenservice voor u klaar. U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u ons een mailtje sturen naar [email protected]. Maar u kunt ons tegenwoordig ook bereiken via de live chat. Deze button vindt u op onze website, we zullen u zo snel mogelijk te woord staan. Maar heeft u echt een dringende vraag dan kunt u ons het beste telefonische bereiken op het volgende nummer +31 (0) 8200 208. We zullen dan al onze kennis over de sheriff kostuums tot uw beschikking stellen.