Leuke piraten pruiken voor hem en haar

[]
Producten filteren19 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Je wilt graag als piraat verkleed gaan maar bent nog op zoek naar een piraten pruik? Geen enkel probleem wij kunnen jou zeker helpen. We hebben een groot aanbod in verschillende soorten piraten pruiken. Voor zowel de man als de vrouw hebben wij een grote keuze aan piraten pruiken. Zo hebben we zelfs piraten pruiken waar ook al een mooie bandana bij zit waardoor je look nog sneller klaar is. 

 

Verschillende soorten piraten pruiken 

We hebben verschillende soorten pruiken. Zo hebben we pruiken met lang haar, wat in de tijd van de piraten regelmatig voor kwam. Deze hebben we in verschillende soorten stylen. Wat dacht je van een krullende pruik? Maar ook met vlechtjes hebben wij voor jou. Ook in de kleur is van alles mogelijk. Het is maar net wat het beste bij jou piraten outfit past, mocht je deze nog niet hebben kijk dan gerust rond bij onze piraten kostuums. Even terug naar de piraten pruiken. Ben jij een echte Jack Sparrow liefhebber? De bekendste piraat van de verschillende films in de bios. We hebben leuke piraten pruiken die hier op lijken waardoor jij dat echte piraten gevoel meteen hebt zodra je pruik op hebt. Ook voor de dames hebben we genoeg keuze. In zowel de kleur als de stijl hebben we een groot assortiment. Dus ga jij met je hele familie of vriendengroep verkleed als piraat en zoeken jullie nog piraten pruiken dan zijn jullie hier op het juiste adres! Als jullie een grote bestelling willen plaatsen vraag dan eens na over onze aantrekkelijke groepskorting. U krijgt al gratis verzending vanaf €75,-. 

 

Bijkomende piraten artikelen

Wat is een echte zeerover nu zonder piraten ooglapje? Dit bekende item wordt vrijwel door iedere piraat gedragen als hij op zee zit. Bij dit artikeln heeft u genoeg keuze uit verschillende soorten waardoor jij het perfect ooglapje zult vinden. Maar een piraat moet zich ook kunnen verdedigen tegen andere rovers, dus hij heeft ook nep-wapens nodig. Piraten zwaarden en piraten pistolen kunnen daar niet bij ontbreken. Met deze wapens gaan ze elkaar altijd stevig te lijf en proberen ze elkaars piraten munten af te pakken. Ook voor de kinderen hebben we voldoende items waarmee jou kind er leuk uitziet. Dus zoek jij een piraten pruik of andere artikelen dan ben je hier aan het juiste adres.