Piraten pakken en zeerover kostuums

Top categorieën Alles tonen
Filter
Ruig piraten pakje Jane
Sale

Ruig piraten pakje Jane

€14,69 €13,35
Witte blouse met ruches
Bekijk video
Piraat Spook pakken
Bekijk video
Zeerovers jurkje Emma
Sale

Zeerovers jurkje Emma

€25,58 €23,25
Piraten blouse in creme
Bekijk video

Piet piraat is hier altijd paraat

Een schitterend piratenpak als feestkostuum en carnavalskleding rond het thema piraat en zeerover, piratenpakken en meer. Wil je slagen voor een mooi piratenkostuum en een piraten driesteek, dan zit je hier helemaal goed. Kijk ook eens naar de piratenzwaarden, piratenpapegaaien en niet te vergeten het bekende zeerrover ooglapje.

Welkom op een schateiland vol met piraten en zeerovers 

Piraten pakken zijn al zolang als er carnaval is de toppers onder feestkleding. Dat is natuurlijk niet voor niets zo. Piratenpakken zijn altijd stoer en je kunt er bijna oneindig met variëren. Er zijn piraten met een haakhand, piraten met een ooglapjes, ja zelfs woeste Halloween piraten als je dat wilt. Op dit schateiland vol met piraten kloffies is het goed toeven voor de mode bewuste piraten onder ons. Trouwens wist je dat een andere woord voor piraat zeerover is. Zeerover klinkt minder lief dan piraat en tot op zeker hoogte is dat ook wel zo. Zeerovers zijn echt niets ontziende boeven die stelen en moorden. Piraten deden dat ook maar het beeld in piratenfilms is geromantiseerd waardoor het allemaal wat minder erg lijkt. Met andere woorden je piratenpakje kan nog zo leuk zijn, je bent en blijft een grote boef en de schrik voor menig koopvaardijvaarder uit vervlogen tijden.
 

Wist je dat piraten vrouwen uiterst gevaarlijk zijn?

Piraten vrouwen behoren tot de gevaarlijkste wezens op aarde. Niet dat ze net als de mannen moordend en stelend de zee onvelig maken, maar vooral om dat ze mooi en verleidelijk gekleed de indruk wekken een hoge aaibaarheids factor te hebben. Niets is echter minder waar. Juist de piraten vrouwen stookten hun piraten mannen op om de grootste veroveringen in gang te zetten. Gek als ze waren op goud en goudstaven, was geen waardetransport over zee veilig voor deze vrouwen. De grote gouden piraten oorbellen getuigen van die grote voorkeur voor goud bij de dames. Op deze piratenkleding site vind je niet voor niets heel veel mooie en sexy piraten kleding voor dames.  Er zitten heel verleidelijke en sexy dames piraten jurkjes bij die de aandacht, ook van niet piraten, zal trekken, weten wij zo. Kortom piraten dames sla toe, hier is echt iets te veroveren.

Piraten pakken en zeerover kostuums voor kinderen

Piratenpakken zijn hot. Welk kind kent hem immers niet? Piet Piraat. hier vind je heel veel piraten pakken en zeerover kostuums voor kinderen. Piraten spreken zeer tot de verbeelding. dat komt mede vanwege de grote rol die piraten vervullen in kinderfilms, denk bij voorbeeld aan de vader van Pipi Langkous die ook Piraat was. Deze piratenkostuums zijn goed uit te breiden met ooglapjes, papegaaien. haak-armen, ooglapjes en nog veel meer piraten accessoires

Een schateiland vol met kinder piratenpakjes

Kinder piratenpakken zijn al zolang als er carnaval is de toppers onder kinder feestkleding. Dat is natuurlijk niet voor niets zo. Piratenpakjes voor kinderen zijn altijd ruig en je kunt er oneindig veel mee variëren. Er zijn piratenpakjes voor kinderen met een haakhand, piratenjurkjes voor meisjes met een ooglapjes, ja zelfs woeste Halloween buccaneerpakjes voor jongens als je dat wilt. Op dit mysterieuze schateiland vol met piraten kinderkleding is het goed verblijven voor de echte bewuste piraten kinderen onder ons. Een andere woord voor piraat is zeerover. Zeerover klinkt wat minder dreigend dan piraat maar is ook een grote zeebandiet. Zeerovers zijn echt vreselijke zeeboeven die volop stelen en moorden. Piraten deden dat ook maar het beeld in piratenfilms is geromantiseerd waardoor het allemaal wat minder erg lijkt. Met andere woorden, zelfs het baby piratenpakje kan nog zo leuk zijn, je bent en blijft een boefje en de schrik voor menig koopvaardijvaarder van vroeger

Kinderen zijn gek op piraatje spelen

Piraten kinderen behoren tot de gevaarlijkste kinderen op aarde. In piratenpakjes verklede kinderen worden vanzelf kleine zeerovertjes. Met hun piratensabels, piraten zwaarden en haakarmen enteren ze de schepen van de vijand. Gek als ze waren op goud en goudstaven en piraten schatkisten vol met gouden ducaten is niets veilig voor piraten jongens en meisjes.  De grote gouden piraten-oorbellen laten zien dat piratenmeisjes gek zijn op piraten juwelen. Op deze kinder piratenkleding website vind je niet voor niets heel veel mooie piraten sieraden voor de kleine dames. Er zitten heel snoezige piraten jurkjes met doodskoppen voor meisjes bij die de aandacht, van piraten jongetjes, zullen trekken. Met andere woorden voor kinderen vind je hier de mooiste piratenkostuums voor een aantrekkelijk prijs. Verrover snel het kekke piratenpakjes voor jouw zoontje of piraten rokje voor je dochter. Als je de verrovering binnen hebt kun je de piratenvlag met de doodskop en botten in top hangen en kan het piratenfeest compleet met piraten papegaaien beginnen.

Wees alert voor beroving door Caribische piraten

Speciale piraten zijn de Caribische kinder piraten. In veel piratenflims zijn de heldendaden van deze zeerovers al uitvoerig op het witte doek getoont. De Caribische kind piraat kenmerkt zich door de eeuwige piraten papegaai op zijn schouder en de grote piraten oorringen in zijn oor. Menig Carribische piraat loopt met een houten poot en heeft minimaal een piraten ooglapje voor omdat hij bij een kaping of piraten gevecht met andere zeerover een oog heeft verloren. Tropische piraten spreken wellicht het meest tot de verbeelding. Niet in de laatste plaats omdat de tropische piraten meisjes zo snoezig en zonnig gekleed gaan onder de verzengende hitte van de Caribische zon. Dus met piratenpakken zit je gewoon goed.

Wees alert voor beroving door Caribische piraten

Een speciale categorie onder de piraten zijn de Caribische piraten. In veel flims zijn de heldendaden van deze piraten al uitvoerig op het witte doek gebracht. De Caribische piraat kenmerkt zich door de eeuwige papegaai op zijn schouder en de grote oorringen in zijn oor. Menig Carribische piraat loopt met een houten poot en heeft minimaal een ooglapje voor omdat hij bij een kaping of gevecht met andere piraten een oog heeft verloren. Caribische piraten spreken wellicht het meest tot de verbeelding. Niet in de laatste plaats omdat de tropische piraten dames soms wel erg frivool gekleed gaan onder de verzengende hitte van de Caribische zon. Piratenpakken voor hem en haar.