Leuke oranje vlaggen voor de aankleding van de voetbalkantine

[]
Producten filteren
12 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Er zijn meer momenten dan u denkt waarop de oranje vlag van pas komt. Zo hebben we het EK, WK, Koningsdag en natuurlijk de succesvolle Formule 1 races. We supporten graag de sterren die ons land vertegenwoordigen en vieren jaarlijks in het oranje de verjaardag van onze koning. Stiekem zijn we trots op die mooie oranje kleur en dit laten we op belangrijke momenten maar al te graag zien.

Met het assortiment aan oranje vlaggetjes van e-Carnavalskleding.nl kunt u uw huis, tuin en eigenlijk de hele buurt voorzien van een oranje gloed. Benieuwd naar hoe u de oranje vlaggetjes kunt decoreren en welke oranje vlaggetjes we in ons assortiment hebben? Neem dan snel een kijkje!

Onze oranje vlaggetjes 

De vlag van ons kleine kikkerlandje is natuurlijk rood, wit en blauw. Maar de meeste mensen in de wereld zullen ons toch het eerste herkennen aan onze mooie oranje kleur. Het maakt niet uit wat voor internationale sport er uitgezonden wordt, er zit altijd wel een oranje vlag tussen. Natuurlijk verkopen we niet alleen de oranje vlag, maar ook vele andere oranje producten. Zo hebben we bijvoorbeeld de oranje bretels (deze hebben we in enkele verschillende kleuren hardheid van oranje), een oranje zweetbanden set, oranje face- en bodypaint en nog vele andere artikelen.
 

Vlaggenlijn in het oranje

Speelt het Nederlands elftal een belangrijke kwalificatiewedstrijd of staan ze misschien wel in de finale van het EK? Dan wilt u wel dat als er mensen komen kijken bij u thuis of in de voetbalkantine dat ze de sfeer voelen die de mensen ook in het stadion mee maken. Daarbij kunnen er oranje vlaggen niet ontbreken. We hebben verschillende soorten vlaggenlijnen, zo hebben we de standaard oranje vlaggenlijn slinger. Maar we hebben ook een echte oranje vlaggenlijn, waarbij een combinatie zit tussen het oranje en de Nederlandse vlag. Deze zijn natuurlijk ook leuk als u een straatfeest heeft met betrekking op Koningsdag of een andere feest activiteit.

Een oranje feestje met oranje vlaggetjes

Naast de voor de hand liggende redenen om oranje vlaggetjes aan de schaffen, kunt u er ook voor kiezen om een feest te organiseren met als thema; oranje. De versiering komt dan namelijk op nog veel meer momenten van pas en al uw gasten hebben ongetwijfeld nog een leuke oranje outfit in de kast liggen. 

Serveer alle drankjes en hapjes tijdens het feest in het oranje en vraag alle gasten om in oranje kleding op het feest te komen. Hang uw huis volledig vol met oranje slingers, vlaggetjes en ballonnen. Als organisatie van het feest moet u natuurlijk wel opvallen. Schaf daarom een bijzondere oranje outfit aan.

Kleur de hele buurt oranje met onze groepskorting

Heeft u de hele buurt al zo ver gekregen om oranje vlaggetjes of een oranje straat banner op te hangen? Bekijk dan eens onze aantrekkelijke groepskortingen! Indien u een bestelling wil plaatsen voor een grotere groep (± 5 personen) dan raden wij het aan om ons even te bellen 077 8200208, te e-mailen [email protected] of via ons ticketsysteem contact met ons op te nemen. 

Wij garanderen u hiermee de laagste prijs voor grotere bestellingen. De korting loopt op naarmate het bedrag van de bestelling hoger is. Zijn de oranje vlaggetjes elders goedkoper? Stuur ons dan de offerte en wij bieden een scherpere prijs.

 

Oranje vlaggetjes kopen bij e-Carnavalskleding.nl

Staat u op het punt om oranje vlaggetjes aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze snelle levertijd hebt u binnen een mum van tijd oranje vlaggetjes voor uzelf óf de hele buurt in huis.

Vragen over de oranje vlaggetjes of over onze andere producten? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen vanaf 9.30-12.30 en 13.30-16.30 (+31 (0)77 8200 208). Op vrijdagen zijn wij te bereiken tot 12.30. Mocht u nu niet in staat zijn om ons telefonische te bereiken dan kunt u ons altijd een mail sturen naar [email protected]

Ook zijn we tegenwoordig bereikbaar via Whatsapp. Wilt u tussen de bedrijven door een snelle vraag stellen? Stuur ons dan dus gerust een Whatsappje op; +31 6 25314901. Wij zullen u dan zo snel mogelijk voorzien van een passend antwoord op uw vraag.