Koningsdag kleding en accessoires voor oranje feesten

Top categorieën Bekijk meer themas

Prachtige koningsdag kleding voor oranje fans

Bent je op zoek naar een koningsdag kleding, kijk dan snel hier. Wij hebben allerlei koningsdag kleding en accessoires in onze collectie. Van een  koningsmantels tot een oranje koningsmantel voor koningsdag WK of EK voetbal. Bestel bij je koningskleding ook direct een koningskroon, koningsdiadeem en een goudenscepter en nog veel meer. Een konings kleding is handige feestkleding om jezelf snel te verkleden tot een echte koning. Konings kledingstukken zijn er in verschillende soorten.

Feestelijke koningskleding voor koningsdag

Koningsdag is de dag waarop een mooie koningmantel van dienst kan zijn. Het leuke  is dat er ook koningscapes voor kinderen zijn. Jong en oud kunnen dan als koningspaar op pad. De kinder konings kleding wordt overigens ook veel gevraagd voor toneelspel op school, als leuke verkeedkleding in de speelhoek en natuurlijk voor het opvoeren van een koningsdrama's en musicals voor basisschool kinderen die naar de brugklas gaan. Kortom een koningsmantel is een veelzijdig te gebruiken kledingstuk. Jaarlijks komen mensen honderden koningsmantels. wij begrijpen dat best. Het is een handig verkleed kledingstuk en je kunt het zo vaak dragen als je wilt. Door het te combineren met een andere broek, ander blouse of het vol te hangen met medailles kun je met gemak steeds een andere look uitbeelden.

Koninginnedag is nu koningsdag.

Nu koning Willem Alexander de scepter van zijn moeder koningin Beatrix heeft overgenomen, is ook koninginnedag verandert in koningsdag. Koningsdag wordt jaarlijks op 27 april gevierd. de dag ervoor zijn op alle scholen in Nederland de zogenaamde koningspelen. Kinderen sporten die dag samen en sluiten af met een feest. Voor dat feest is deze leuke koningsdag kleding. De rode koningsmantels voor kinderen, de prachtige koningskronen en nog veel meer accessoires voor een koninklijke verkleedpartij vind je hier volop voor een klein prijsje. Veel succes bij het samenstellen van je koningsdag kleding.