Leuke ninja maskers en mutsen voor jong en oud

[]
Producten filteren
5 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Wil jij een ninja masker kopen voor bij je outfit, dan hebben wij verschillende soorten die erg geschikt zijn. Je kunt bij ons namelijk slagen voor kinder ninja maskers maar ook voor volwassenen hebben wij mooie exemplaren in de collectie zitten. Voor meer informatie rondom dit product willen wij u graag deze informatie delen zodat u zelf de afweging kunt maken welk soort ninja masker het beste bij je outfit zal passen.


Wat is een ninja masker?

Tijdens carnaval gaan er veel mensen verkleed in een ninja pak. Al deze personen hebben over het hoofd dan een ninja masker. Eigenlijk is een ninja masker een soort muts waarbij een gedeelte van het gelaat is opengeknipt. Zo wordt je door je vrienden niet direct herkend als persoon. Mocht je vaker als ninja verkleed gaan, dan zal het vast geen verrassing meer zijn. Het is dan toch altijd leuk om je ninja masker te dragen voor nieuwe vrienden en bekende.


Waarom verkopen wij ninja maskers?

De ninja maskers voor kinderen en de ninja maskers voor volwassenen worden ook los verkocht. Wij hebben namelijk in de loop der jaren gemerkt dat er steeds vaker mensen het masker kwijt raken tijdens een feest. Daardoor is de outfit niet meer compleet. Om nu te voorkomen dan je ene geheel nieuwe outfit moet bestellen leveren wij sinds enkele jaren ook losse mutsen. Zo kun jij goedkoop alles weer compleet maken.


Goedkoop verkleed als ninja

Als je leuk verkleed wilt gaan, maar je wilt niet te veel geld kwijt zijn dan kun je ook snel en gemakkelijk zelf een set samenstellen. Trek uit je eigen kledingkast een zwarte broek en een zwart shirt. Hierbij koop je dan een ninja masker en je hebt al bijna de hele set compleet. Je kunt als accenten om de armen en benen ook nog een rood sjaaltje of stukje stof binden. Nu nog een mooi ninja zwaard of een nunchako en je bent klaar om naar het feest te gaan. En dat zelfs voor slechts enkele euro's. Neem maar eens rustig een kijkje tussen de verschillende soorten die wij aanbieden. Mochten wij je kunnen helpen met een ninja masker kopen dan horen wij dit graag.