Op zoek naar een leuk musketier zwaard?

[]
Producten filteren2 ProductenPagina 1 van 1
Zwarte ruiter sabel goud
Zwarte ruiter sabel goud
Niet op voorraad
€2,00
Populair in deze categorie

Goedkope musketier zwaard kopen voor de carnaval of ander feest? Wij hebben ze op onze website staan voor jou. Kijk eens bij de productinfromatie voor meer info over de zwaarden. Kom je er niet uit? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We zullen jou zo goed mogelijk helpen.

 

Verschillende soorten musketier zwaarden

We hebben meerdere soorten musketier zwaarden. Zo hebben we al een mooie sabel vanaf €2,75. Dit musketier zwaard heeft een zwart handvat en is afgewerkt met een gouden kop. het plastic zwaard is in een grijze kleur. Dit is natuurlijk niet het enige zwaard dat we verkopen zo hebben we ook een iets duurdere variant. Je zult je wel afvragen wat er voor verschil in zit. Deze heeft een mooiere afwerking bij het handvat en de kop. Zoek jij een musketier zwaard met schede? Dan kunnen wij jou ook zeker helpen. We hebben een super mooi plastic zwaard waarmee jij zeker hoge ogen gooit. Je kunt de shede makkelijk bevestigen aan je middel waardoor je het zwaard niet telkens in je hand hoeft vast te houden. Hierdoor zijn je handen vrij en kun je tijdens de carnaval rustig je biertje drinken bijvoorbeeld. 

 

Bijkomende artikelen bij de musketier

Naast de toffe musketiers zwaarden hebben we voor zowel de volwassenen als voor de kinderen genoeg andere items in dit thema. Zo hebben we mooie musketier pruik voor degene die zelf niet zo'n lange haren hebben. Maar wat dacht je van musketier laarzen? Dit zijn laarskappen die over de schoenen heen vallen waardoor je een effect creeert dat het lijkt dat je deze aan hebt. Natuurlijk kan de bekende musketier hoed en musketierspakken niet ontbreken. Hierdoor maak je jou outfit compleet en zal iedereen zien dat jij een van de musketiers bent. Ga je met je drie vrienden verkleed? Of misschien nog met een grotere groep vraag dan eens na over onze aantrekkelijke groepskorting. Dus ga jij deze carnaval als musketier verkleed en zoek je nog een musketier zwaard of andere artikelen?