Deftige Markiezin kostuums voor rijke dames

Top producten in deze categorie
Producten filteren44 ProductenPagina 1 van 2

Een mooie markiezin kostuum voor een adelijk feest kun je hier vinden. Voor dames hebben wij verschillende mooie markiezin kostuums. Dus als je op zoek bent naar een mooie jurk die de uitstrling van vroeger heeft, dan is een markiezin jurk voor dames echt een mooi item om te dragen. Ook voor meisjes hebben wij bijpassende pakken in de collectie zitten.

Deftige markiezin kostuums voor carnaval

Heel chique markiezinnen jurken sexy of heel gekleed vind je hier. Deze Markiezin kostuums zijn mooi afgewerkt en zeker niet duur. Combineer deze mooie adelijke kostuums met een elegant markies kostuum  voor je man. Je zult beslist opvallen als de nieuwe adel in je stad of dorp. Een prachtige Mozartpruik voor je man en een wolkenkrabber pruik voor jezelf doet de rest. Veel plezier hoogheden.


Wat hoort er allemaal bij deze pakken?

Wij hebben verschillende soorten markiezin kostuums waarbij je ook leuke accesoires erbij kunt bestellen. Zo zijn er ook markiezin pruiken te koop. Je wilt namelijk wel de haardracht van die tijd hebben. Je kunt dan kiezen uit de kleuren blond, wit, bruin, zwart en grijs. Soms zijn er ook tinten die er juist tussenin vallen. Hierna kun je kijken of je ook nog iets voor de benen nodig hebt. Zo zijn er witte kousen te koop en schoengespen in goud. Deze kun je op je eigen schoenen bevestigen en hierdoor heb je wel een adelijke uitstraling. Iemand in een markiezin kostuum heeft ook altijd een lichte bijna witte huid. Daarom is het raadzaam om ook een potje met witte schmink te bestellen om je gezicht in de juiste kleur te maken. Als je alle bovenstaande stappen hebt opgevolgd dan ben je een erg mooie en verzorgde markiezin. Hopelijk heb je al besloten welke markiezin jurk of markiezin kostuum jij wilt gaan kopen.