Koninginnen kostuums voor elegante Vorstinnen

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Prinses Maxima jurk
Sale

Prinses Maxima jurk

€33,90 €29,15
Edelvrouw kostuum Sophia
Sale

Edelvrouw kostuum Sophia

€75,00 €62,45
Renaissance kostuum Beau
Sale

Renaissance kostuum Beau

€62,50 €52,05
Dames Napoleons jurk wit
Sale

Dames Napoleons jurk wit

€43,60 €37,45
Renaissance jurk Margret
Sale

Renaissance jurk Margret

€45,00 €37,45
Koningin Elisabeth luxe
Bekijk video

Een mooi koningin kostuums van hoge kwaliteit

De zoektocht naar een koningin kostuum van je dromen begint hier? In onze collectie zitten verschillende koninginnen kostuums die aan uw wensen zullen voldoen. Zoek er ook direct een bijpassend konings kostuum uit. Zo kunt u als koningspaar het feest bezoeken. Vergeet u er niet ook enkele koninginnen  accessoires bij te bestellen zoals een gouden tiara en een sieradenset voor de koningin. Dit maakt uw koninginnenpak helemaal compleet. Koninklijke kleding spreekt als sinds mens heugenis tot de verbeelding. Denk maar eens aan alle sprookjes. Er is er nauwelijkss een waain geen koning of koningin in voor komt.

Klassieke konings kostuums of een moderner jasje

Het traditionel koningin kostuum is klaassiek van aard. Het bestaat vrijwel altijd uit een lange manter met een kroon. De middeleeuwese koninginnen jurken zijn ook lang en verkrijgbaar in fluweelachtige stoffen wat helemaaal past bij die tijd. Kasteel koningin kostuums zijnpracxhtig afgewerkt met gouden en zilveren biesje. Ook is er vaak een wapen van het koningshuis in de koningskleding verwerkt. Bij een koningin kostuum hoort natuurlijk ook altijd een prachtige koninginen kroon. Meestal is dat een tiara van goud of zilver, rijkelijk belegd met edelstenen. Bij een koningin kostuum horen natuurlijk ook sieraden. In onze collectie tref je prachtige vinger ringen, halskettingen met edelstenen en andere prachtige sieraden voor bij een koningin kostuum aan.

Zij aan zij als koningspaar

Wat is er nog leuker dan de dame verkleed in een koningin kostuum en de heer in een konings pak. Samen op pad als Hare majesteit en koning. De heer natuurlijk met de gouden scepter in de hand en een grote gouden kroon met rood fluweel op het hoofd. De dame in haar koningin kostuum à la Maxima in een prachtige azuur blauwe jurk met een wit gouden diadeem in het haar. Dat wordt toch lachen of niet dan. Kortom hier slaag je voor je koningin kostuum, zeker weten.