Ruige Gladiator rokken voor middeleeuwse feestjes

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren3 ProductenPagina 1 van 1

Een gladiator rok is een mooi item om op een romeins feest te dragen. Je kunt het gebruiken voor dames en heren. Vaak wordt gedacht dat alleen heren een gladiator rok kunnen dragen maar niets is minder waar. Daarom bieden wij verschillende soorten aan waarmee jij of jullie samen een mooi verkleedsetje hebben om naar het themafeest te gaan. 


Gladiator rok als basis van je pak

Ben je een beetje creatief of houd jij ervan om zelf dingen samen te stellen? Dan is een gladiator rok een leuk item als basis van je gladiator kostuum of romeinse kleding. Het voordeel van het zelf samenstellen is dat je zelf kunt bepalen hoe duur je het wilt maken. Is het voor eenmalig gebruik dan begrijpen wij dat je met een paar tientjes klaar wilt zijn. Wil je het voor meerdere keren gebruiken dan kun je ook een complete set bestellen. Als je de gladiator rok wilt kopen dan kun je er al gemakkelijk zelf een rood shirt bij dragen. Als je dan nog een gladiator helm koopt voor op het hoofd ben je eigenlijk al klaar. Je kunt er dan altijd voor kiezen om ook nog een gladiator zwaard bij te kopen. In de kroeg kan het soms lastig zijn om veel accessoires mee te nemen. Dan heb je aan de rok en helm waarschijnlijk al voldoende.


Verschil tussen een gladiator rok en romeinse rok

Op onze klantenservice krijgen wij geregeld de vraag wat het verschil is tussen de gladiator rokken van nep leer die wij verkopen en een romeinse rok. Er zit in veel gevallen geen verschil tussen beide. Je kunt een gladiator rok gebruiken als romeinse rok. Mocht je hulp nodig hebben bij het samenstellen van je eigen outfit of heb je een vraag over de verschillende opties? Dan kunnen wij je telefonisch te woord staan om jou antwoord te geven op jouw vragen. Je kunt ons bereiken op 077-8200208. Dan zullen wij je direct voorzien van professioneel advies zodat jij verder kunt met het kopen van een gladiator rok.