Mooie Spaanse pruik voor bij Spaanse kleding?

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren7 ProductenPagina 1 van 1

Ga jij als senorita verkleed en ben je nog op zoek naar een Spaanse pruik? Bekijk ons assortiment en maak een keuze uit onze prachtige Spaanse pruiken. Iedereen die aan een Spaanse pruik denkt gaat meteen uit van mooie donkere haren met een rode roos. Ook bij ons is er de mogelijkheid om pruiken met dit detail te kiezen. 

 

Sexy Spaanse pruik

Ga jij de mannen versieren met een mooie Spaanse pruik? Dan kunt u bij ons uit voldoende pruiken kiezen. We zullen enkele pruiken op een rijtje zetten. De eerste pruik is genaamd Carmen met bloem. Deze donkere pruik heeft een prachtige rode bloem in de haren zitten. De pruik heeft lange haren maar deze zitten bij elkaar achterin een mooie vlecht. We hebben ook een andere krullende zwarte lange pruik. Deze past ook heel goed in het thema met de Spaanse pruik. We hebben deze ook nog in een andere variant. Het verschil is alleen dat deze een mooie hoofddoek eraan vast heeft voor een Spaans effect. Naast deze twee Spaanse pruiken zijn er nog vele andere op de website te vinden. Kijk daarom gerust rond en voor advies kunt u altijd onze klantenservice raadplegen.

 

Levering en Klantenservice

Heeft u een Spaanse pruik in combinatie met Spaanse kleding gekocht? Gefeliciteerd met uw aankoop! Heeft u voor 17.00 besteld dan heeft u hoogstwaarschijnlijk de dag erna de bestelling in huis. Het kan natuurlijk voorkomen dat er bepaalde producten een levertijd hebben. Dit wordt altijd al aangegeven bij het product zelf en tijdens het afronden van uw bestelling. Let wel op bij een grotere bestelling van verschillende artikelen dat u uit gaat van de levering van het product met de langste levertijd. Heeft u hier vragen over dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Onze klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons telefonische bereiken maar ook via de mail, whatsapp en via de live chat behoort tot de mogelijkheden. We zullen u zo snel mogelijk proberen te antwoorden als u een vraag heeft over een Spaanse pruik of ander feestartikel.