Op zoek naar een mooie Schotse pet?

[]
Producten filteren
6 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Een schotse pet heeft iedereen wel eens nodig voor bij een schotse kilt of andere schotse kleding. Daarom hebben wij verschillende schotse petten die je kunt kopen bij je outfit. Zo maak je net het verschil opm het feest waar je naartoe gaat. Mocht je niet al te veel geld uit willen geven dan kun je natuurlijk ook besluiten om alleen een pet aan te kopen. Zo ben je een stuk voordeliger uit dan het kopen van een compleet pak. Let ook even op bij het kopen van een pak zit er soms al een pet bij.


Verschil tussen schotse baret en pet

Er bestaat een duidelijk verschil tussen een pet en een baret. Vaak worden deze items door elkaar gehaald. Een schotse baret is een mutsje met vaak oranje haren aan de onderzijde. Een schotse pet is echt een cap met klep. Beide schotse petten of baretten zijn voorzien van het mooie ruitjes print. Deze print wordt ook wel een tartan print genoemt.


Wat kan ik er nog bij bestellen?

Om je outfit compleet te maken kun je nog wat schotse accessoires bijbestellen. Er zijn toffe brillen met een schotse ruit of een setje bretels met schotse ruit. Hier kun je dan zelf een wit overhemd of blouse bij dragen en je hebt al snel een mooie combinatie voor niet heel veel geld. Wees een beetje creatief en je komt al snel tot een leuke combinatie. Je kunt natuurlijk ook een setje gewone rode bretels kopen. Op deze pagina staan alle soorten waar ook maar een beetje rood aan zit. Aan jouw de keuze welke je er graag bij zou willen bestellen. 


Vragen over een bestelling

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt. Wij van e-Carnavalskleding.nl begrijpen dat erg goed. Daarom hebben wij een telefonische klantenservice waarbij je direct een passend antwoord krijgt op al je vragen. Mochten wij het niet 1,2,3 weten dan gaan wij direct voor je aan de slag om het uit te zoeken. Zo kun jij gemakkelijk en snel een schotse muts of schotse pet kopen.