Grappige Schotse baarden in diverse oranje tinten

Filters
14 ProductenPagina 1 van 1

Een schotse baard staat natuurlijk voor een oranje baard. In Schotland heeft bijna iedereen een echte baard in de oranje kleur. Hoe dit kan vraagt iedereen zich af. Dit zal wel genetisch bepaald zijn. Ons maakt het verder ook niet uit. Voor ons is het belangrijk dat iedereen goed verkleed gaat.


Toffe schotse baarden

Voor bij schotse kleding heb je natuurlijk een schotse baard nodig. Daarom hebben wij een ruim assortiment met nep baarden. Met deze baarden kun je direct je hele look aanpassen en ervoor zorgen dat je ineens niet meer herkenbaar bent voor je familie en vrienden. Soms heb je daar natuurlijk behoefte aan. Juist daarom hebben wij een ruim assortiment te koop voor een leuke prijs. Voor nu is het noodzaak om een toffe schotse baard te kopen.


Grote bestellingen

Ben jij de organisator van een groot feest en heb jij binnenkort meerdere schotse baarden of schotse kilts nodig? Dan kunnen wij je vast en zeker helpen met het leveren van deze items. Ook voor bijpassende items zoals schotse jurkjes kun je bij ons slagen. Zie je een item dat je graag wilt hebben niet direct op de site staan. Vraag het dan aan ons via de chat. Wij gaan dan even kijken of wij dergelijk item kunnen leveren. Zo kun je alles bij ons bestellen. Dan weet je in ieder geval een ding zeker. Je kunt een goede service van ons verwachten. Wij zullen er alles aan doen om jouw tevreden de deur uit te sturen. Pas als jij tevreden bent over je aankoop, dan zijn wij het ook. Heb je al een keuze kunnen maken? Let even op de levertijd van de items voordat je deze in de winkelwagen legt. Sommige items hebben namelijk een iets langere levertijd. Het zou zonde zijn als de schotse baarden te laat bij jou binnen zouden komen.