Griekse feestkleding voor carnaval

Top categorieën Alles tonen
Filter
Griekse god kostuum
Sale

Griekse god kostuum

€21,78 €19,80
Griekse dame Olympia
Bekijk video
Griekse godin pak Amarita
Sale

Griekse godin pak Amarita

€17,49 €15,90

Prachtige Griekse jurk en Griekse prinsessenjurkjes

Het oude Athene met de rijke cultuur van de oude Grieken vind je hier in de vorm van prachtige Griekse kostuums voor mannen en fraaie Griekse jurkjes en hoofdversieringen voor de Griekse Godinnen. De oude Grieken vormen de grondleggers van onze moderne samenleving. de oude Grieken zijn de uitvinders van de democratie waarmee we heden ten dagen nog steeds mee vooruit kunnen. Het oude Griekenland is ook de bakermat van de architectuur. Wie kent ze niet de majestueuze Griekse gebouwen zoals de Acropolis in Athene. Niet voor niets spreekt het oude Griekenland nog steeds tot de verbeelding. Niet in de laatste plaats door de prachtige verhalen uit de mythologie. Speciaal voor mensen die iets hebben met de Griekse oudheid vind je hier zowel voor mannen als voor vrouwen prachtige griekse jurken en stoere Griekse kleding voor mannen. 

Griekse kleding uit de oudheid

Veel mensen vinden het leuk om een thema feest te organiseren. Dat thema kan van alles zijn. Denk aan een cowboy feest, een Romeins feest, een piraten feest of een Grieks feest. Speciaal voor mensen die terug willen naar de oudheid meer specifiek, de oudheid van de Grieken, hebben we hier een uitgebreide collectie met Griekse kleding. Een Griekse jurk, een Grieks Godinnen jurkje, een Aphrodite jurk, de koningin van Atlantis jurk, je vind ze hier allemaal. Voor de heren zijn er Hercules pakken Sparta kostuums en een echt Zeus de Oppergod kostuum. Prachtige kostuums dus om een feest te organiseren in klassieke Griekse stijl.

Griekese kleding uit de oudheid is elegant

Neem een willekeurige Griekse jurk uit onze collectie en je zult meteen zien dat je een heel elegant jurkje in je handen hebt. De Grieken waren meester in het maken van mooie kleding. Schoonheid was niet voor niets een belangrijke deugd bij de oude Grieken, iets wat je ook terug ziet in de architectuur en beeldende kunst uit die tijd. Kortom met een oud Griekse jurk heb je wat moois in handen.