Kleurrijke zilveren vleugels voor engeltjes of andere verkleedpakken

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren1 ProductenPagina 1 van 1
Witte vlinder verkleed set Minnie 3-delig
-4%

Ben je op zoek naar zilveren vleugels voor een musical? Of misschien ga je wel verkleed als een mooie engel en zoek je nog mooie zilveren vleugels. Wij hebben ze voor jou in iedergeval. We hebben een groot assortiment uit verschillende soorten zilveren vleugels. Denk dan aan materiaal en aan de lengte van de vleugels. In het volgende kopje zullen wij enkele van deze vleugels een korte toelichting geven. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Zilveren vleugels voor iedereen

Naast de plastic variant die we verkopen hebben we ook nog andere mooie zilveren vleugels. Sommige hiervan zullen ene andere kleur hebben maar hierin zit dan een zilver schijn of andere zilveren aspecten. Het ligt er natuurlijk ook aan waarvoor je de zilveren vleugels gaat gebruiken. Is het maar eenmalig dan kun je beter gaan voor de goedkope variant. Wil je er meerdere keren van genieten dan is een kwalitatief betere en mooiere zilveren vleugels wellicht een optie. Hier zitten vaak ook ''echte'' veren aan. Al deze zilveren vleugels zijn makkelijk in gebruik. Bij alle vleugels staan de afmetingen in de titel en anders zullen ze bij de productomschrijving staan. Naast de zilveren hebben we natuurlijk ook gouden vleugels. Ook hierin is een groot assortiment in verschillende soorten.

 

Bijkomende producten

Meestal worden de zilveren vleugels verkocht met een leuke Engel kostuum. Bij sommige van deze artikelen zit ook een aureool die je op kunt zetten voor een extra effect. We hebben zowel voor volwassenen als voor kinderen genoeg keuze uit leuke feestkleding. 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over een item? Dan kunt u op verschillende manieren met ons contact opnemen. Zo zijn we per mail te bereiken via [email protected] Maar tegenwoordig kunt u ons ook via whatsapp en via de live chat op de website bereiken. Heeft u een dringende vraag dan zijn we ook telefonische te bereiken. Dus twijfelt u misschien of de zilveren vleugels wel geschikt zijn voor jou kind, stel dan je vraag aan ons!