Op zoek naar een zilveren stropdas? Mooie stropdassen met en zonder pailletten

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Mooie zilveren stropdassen bij ons te verkijgen! We hebben ze met verschillende opdrukken. We zullen in het volgende kopje enkele van deze zilveren stropdassen een korte toelichting geven. Naast de zilveren stropdas hebben we ook nog andere leuke items die hierbij matchen. Zo hebben we een hele zilver categorie waar alle artikelen onder staan die maar met zilver te maken hebben. Dus je kunt je van top tot teen verkleden in het zilver mocht dat nodig zijn. Hier gaan we het alleen over de stropdassen variant hebben. Voor meer informatie kunt u altijd bij onze klantenservice terecht.

 

Verschillende zilveren stropdassen

We hebben verschillende soorten zilver stropdassen. Je zult wel denken in welk opzicht dan? Nou we hebben in lengtes en grotes verschillende soorten stropdassen en ook het materiaal en de details verschillen. Zo hebben sommige zilvere stropdassen pailletten maar we hebben er ook een stropdas waar een zilveren hologram in zit. Er zijn dus genoeg keuze mogelijkheden. Kijk wel goed welke stropdas het beste bij jou outfit past want het is natuurlijk wel leuk als er een beetje samenhang in de het kostuum en de accessoires zitten. 

 

Levering en Klantenservice

Heeft u een zilver stropdas bij ons besteld? Gefeliciteerd met uw aankoop! Heeft u deze voor 17.00 besteld dan heeft u het hoogstwaarschijnlijk de volgende werkdag in huis. Het kan natuurlijk voorkomen dat het door uw gekozen product een levertijd heeft. Dit staat altijd aangegeven bij het product zelf en bij het afrekenen van de bestelling. Mocht u een grotere bestelling plaatsen ga dan uit van levering met het product met de langste levertijd. En vraag aan onze klantenservice eens na of u in aanmerking komt voor aantrekkelijke groepskorting. U krijgt al gratis verzending vanaf €75,-. Hoe komt u met ons in contact? Dat kan op verschillende manieren zo kunt u ons mailen, whatsappen en een live chat starten via onze website. Maar heeft u een dringende vraag dan kunt u ons altijd telefonische bereiken. Dus voor vragen over bijvoorbeeld een zilveren stropdas staan wij altijd voor u klaar.