Mooie zilveren slipjas nodig met of zonder pailletten?

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Op zoek naar een zilveren slipjas? We hebben voor hem en haar leuke varianten. Zo hebben we lange zilveren slipjassen maar ook iets kortere. Sommige hebben zelfs zilveren pailletten. Het is maar net waarna jij op zoek bent, maar slagen zul je zeker bij ons. De meeste zilveren slipjassen zijn in verschillende maten te verkrijgen. Dus moet jij een spel show presenteren en wil je er leuk uitzien in een zilveren slipjas dan is dit je kans. Wat vaak in combinatie met deze jas wordt besteld is een zwarte hoge hoed. Ook hierin hebben we voldoende keuze voor onze klanten. 

 

Zilveren slipjassen voor hem en haar

Ga je in combinatie een show presenteren en wil je er het zelfde uitzien? We hebben leuke zilveren slipjassen die voor zowel de man als de vrouw te dragen zijn. Hierdoor krijg je een mooie eenheid op het podium en zal het publiek jullie een stuk serieuzer nemen. Zoals je kunt zien zit er een prijsverschil tussen de verschillende zilveren slipjassen. Dit heeft te maken met het materiaal. Zo zijn de duurde jassen van een kwalitatief betere stof gemaakt. Sommige van deze zilveren slipjassen kun je ook nog gebruiken tijdens de carnaval. Het is dus maar net hoe vaak je jas wilt gebruiken. 

 

Levering en Klantenservice

Heeft u een bestelling geplaatst? Gefeliciteerd met uw aankoop! Als u voor 17.00 heeft besteld heeft u het pakket hoogstwaarschijnlijk de dag erna in huis. Het kan natuurlijk voorkomen dat er een levertijd op het gekozen product zit. Dit staat dan altijd aangegeven bij het product zelf en tijdens het afrekenen. Mocht je toch twijfelen of je bestelling tijdig binnen krijgt? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen het dan even voor jou uitzoeken. Maar hoe kom je in contact met onze klantenservice? Dat kan op verschillende manieren. Zo zijn we telefonische bereikbaar, per mail, via de whatsapp en de live chat bij ons op de site. Dus u kunt ons altijd alles vragen over zilveren slipjassen en alle andere feestartikelen.