Mooi zilveren masker nodig? Veel keuze in maskers om anoniem te blijven

Filters
15 ProductenPagina 1 van 1

Zilveren masker nodig voor een voorstelling? Wij hebben verschillende soorten zilveren maskers in ons assortiment zitten. Zo hebben we een pvc zilveren masker in de vorm van een maan. Deze komt altijd handig  van pas tijdens een school musical van de basisschool. U heeft dit masker al voor €1,95! De meeste maskers zijn makkelijk in gebruik zo zit er een elastiekje aan de achterzijde van het zilveren maanmasker. Deze kunt u makkelijk om uw hoofd doen zodat het masker goed blijft zitten. Veel zilveren maskers op onze website hebben dit elastiek. Maar we hebben ook zilveren maskers die op een stokje zitten. Deze moet je dan zelf voor je gezicht houden. Deze zilveren maskers zijn altijd zeer in trek bij de dames als zijn naar een bal gaan. Deze worden vaak gecombineerd met een zwarte boa wellicht. 

 

Zilveren masker voor een steampunk pak

De zilveren maskers hebben ieder hun eigen thema. Zo hebben we ook voor de steampunk masker een leuke zilveren variant. Dit mooie zilveren masker heeft allemaal tandwielen en kleine details op het masker zitten. Het masker loopt ook over de helft van je gezicht. Mocht je je hierbij schminken dan ziet het er super leuk uit. Zelfs voor een optocht met een grote groep zijn dit mooie zilveren maskers om te gebruiken. mocht je met een grote groep bestellen dan komt u wellicht in aanmerking voor de aantrekkelijke groepskorting. U krijgt al gratis verzending vanaf €75,-. 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Wilt u graag in contact komen voor wat advies of vragen of u in aanmerking komt met de groepskorting? Dan zijn wij op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons telefonische, per mail, whatsapp en via de live chat te bereiken. Zo kunt u al uw vragen over eventueel een zilveren masker aan ons stellen.