Mooi zilveren jasje voor een feest of als presentator

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

Wil je iets gaan presenteren in een zilveren jasje? Dan kunnen wij jou zeker helpen. Zo heeft u verschillende mogelijkheden op onze website. Gaat u samen met iemand wat presenteren dan hebben we vaker ook nog zilveren jasjes in een dames en heren variant zo zien jullie er ook nog samen hetzelfde uit. Natuurlijk kun je de zilveren jasjes ook gebruiken voor andere feesten. Denk aan de carnaval of aan een ander disco feestje. Want bij de disco is een zilveren jasje altijd een super leuk item om te dragen. Koop er een mooie zwarte broek bij en je kunt de show gaan stelen op de dansvloer.

 

Verschillende soorten zilveren jasjes

Naast de leuke zilveren jasjes in colbert vorm hebben we ook andere zilveren jasjes. Zo hebben een bomber jas in het zilver. Hier zitten allemaal zilveren pailletten op waardoor als het licht erop schijnt het een super mooi effect geeft. In deze catgorie vindt je alle jassen die maar een beetje zilver in het kostuum hebben zitten. We hebben een hoofdcategorie genaamd Zilver. Hierin vindt je alle items in het zilver. Je kunt ook specifieker zoeken ga dan naar een sub categorie net zoals deze categorie zilveren jasjes. Zoek je bijvoorbeeld een zilveren legging dan heeft u zo alle mogelijkheden op een rijtje staan. Zo kun je in een paar simpelen handelingen een compleet kostuum samenstellen in het zilver.

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen? Dan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 te bereiken. Mocht het niet lukken om ons te bellen dan kunt u ons ook op andere manieren bereiken. Zo kunt u ons mailen naar [email protected] Maar een whatsapp bericht of een bericht sturen via onze live chat behoort ook tot de mogelijkheden. Dus voor een vraag over een zilveren jasje kunt u verschillende manieren contact met ons opnemen.