Op zoek naar zilveren handschoenen? Veel keuze in zilver

[]
Producten filteren
11 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Je bent op zoek naar zilveren handschoenen maar je bent er nog niet helemaal uit of ze nu pailletten moeten bevatten of welke lengte ze moeten hebben? Dan kunnen wij u vast helpen. We hebben een enorme keuze aan verschillende soorten zilveren handschoenen. Kijk daarom rustig rond op onze website. U kunt altijd voor advies of vragen bij onze klantenservice terecht. 

 

Zilveren handschoenen met pailletten

Zo hebben we een ruime keuze aan zilveren handschoenen waar pailletten de boventoon vormen. Het geeft een mooi effect als het licht erop valt. We hebben ze in korte maar ook in lange varianten. Je kunt ze voor meerdere feestgelegenheden gebruiken. Moet je bijvoorbeeld een keer quizmaster spelen? Dan zijn dit leuke items om in huis te hebben. De zilveren handschoenen zijn zowel voor de heren als de dames te dragen. Mocht je twijfelen omdat je misschien hele dikke handen hebt of juist hele kleine? Neem dan even contact met ons op. We zullen dan bij onze leverancier even nakijken welke zilveren handschoen het beste voor jou past. 

 

Zilveren handschoenen in metallic

Naast de pailletten variant hebben we ook gewoen zilveren handschoenen in ons assortiment zitten. Ze hebben we ook in verschillende lengtes. Sommige zitten wat strakker als andere meestal is dit al duidelijk te zien op de foto's. Heeft u uw bestelling voor 17.00 besteld? Dan heeft u het hoogstwaarschijnlijk de dag erna in huis. Het kan voorkomen dat er een levertijd op het product zit. Deze ziet u dan bij het product staan en tijdens het afrekenen. Mocht u naast de zilveren handschoenen ook nog op zoek zijn naar andere zilveren items? Dan kunt u in onze top categorie Zilver zeker slagen. Van zilveren gilet tot en met zilveren panty wij hebben het voor volwassenen en kinderen. Dit geldt ook voor de zilveren handschoenen.