Gekleurde zilveren bril met lichte en donkere glazen

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

We hebben verschillende zilveren brillen op onze website staan. Zo hebben we er met witte glazen maar ook met donkere. Het ligt er maar net aan in welk thema jij verkleed bent. Want een Kerstman met een zilveren bril op met zwarte glazen ziet een beetje raar uit. Kijk daarom rustig rond op onze website en voor meer informatie kunt u altijd terecht bij onze Klantenservice. Mocht u er nu ontzettend veel nodig hebben? Dan komt u wellicht in aanmerking voor aantrekkelijke groepskorting. U krijgt al gratis verzending vanaf €75,-. 

 

Zilveren bril voor iedereen

De zilveren brillen die we verkopen zijn voor zowel de man als de vrouw beschikbaar. Zo hebben we voor een leuk nieuwjaarsfeestje een super leuke zilveren bril. Het montuur bij de ogen bestaat uit twee zilveren sterren waarboven een hoedje aan vast zit. Hier staat de tekst Happy New Year op! Hoe leuk is het als iedereen deze zilveren bril op heeft tijdens dit altijd gezellig feestje. Naast deze zilveren bril hebben we ook nog andere varianten zoals een piloten bril of een robot bril. Deze kun je vaker gebruiken dan je denkt. Zo kun je hem tijdens de carnaval altijd gebruiken maar Halloween wordt ook steeds populairder in Nederland. Je kunt de zilveren bril dus vaker gebruiken in een jaar.

 

Zilver, Zilver en nog eens Zilver

Wil je helemaal in het zilver gaan? Dan hebben we naast de zilveren bril ook nog genoeg andere zilveren items op onze website staan. Zo hebben we een hele hoofdcategorie aan deze kleur toegewijd. Hieronder vallen weer allemaal sub categorieën waaruit je kunt kiezen. Zo kan je jezelf van top tot teen helemaal in het zilver verkleden. Dus begin bij de schoenen en werk dan langzaam naar boven toe tot dat je bij een zilveren pruik en zilveren bril komt.