Kleurrijk zilver shirt om de show mee te stelen

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Zilver shirt kopen voor een feestje? Wij hebben voor heren en dames leuke feestkleding in ons assortiment zitten waarmee jij misschien wel op een disco feestje een super toffe indruk maakt met jou zilver shirt. 

 

Zilver shirt voor de heren

De zilver shirt's die we verkopen zijn voornamelijk blouse. Dit geeft ook al meteen een disco sfeertje. De zilver shirt hebben verschillende bedrukkingen en prentjes. Kijk daarom welk zilver shirt het beste op jou broek past. Mocht je deze nog niet hebben is het nog makkelijk want dan kun je gewoon doormiddel van jou zilver shirt een broek uitzoeken. Meestal past een zwarte broek altijd op een zilver shirt. Deze heb je meestal wel in huis liggen. Mocht je een grote bestelling willen plaatsen vraag dan eens na over onze aantrekkelijke groepskorting. Zo krijg je al gratis verzending bij een orderwaarde vanaf €75,-. 

 

Levering en Klantenservice

Heeft u een zilver shirt besteld? Gefeliciteerd met uw aankoop. Heeft u voor 17.00 besteld dan heeft u de bestelling hoogstwaarschijnlijk de dag erna in huis. Het kan natuurlijk voorkomen dat het door u gekozen product een levertijd heeft. Dit staat dan aangegeven bij het product zelf en tijdens het afrekenen wordt dit ook nog aangegeven. Zo kunt u precies zien wanneer u uw bestelling zult ontvangen. Als u een grote bestelling heeft geplaatst van verschillende utems ga dan uit van levering met het product met de langse levertijd. Bij vragen kunt u altijd bij onze klantenservice terecht. 

We zijjn op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 te bereiken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons te bellen dan kunt u ons altijd nog een mailtje, whatsapp of een live chat met ons beginnen. Zo kunt u altijd de vraag over een zilver shirt aan ons stellen.