Leuke roze tutu's voor de Toppers in Concert

[]
Producten filteren
20 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Heeft u een leuke roze tutu nodig dan kunt u deze bij e-carnavalskleding kopen. Bij dit rokje zijn leuke roze accessoires te bestellen of een glitter vestje in verschillnde vrolijke kleuren.

 

Voor wie is de roze tutu?

De roze tutu is voor meiden en dames te bestellen. De heren mogen wij niet vergeten. Op onze site hebben wij verschillende rokjes. De een is van mooi roze tule stof gemaakt en de ander van glanzend stof. Ook hebben wij verschillende roze rokken die uit twee of drie stroken bestaan. Er zijn items waarmee je sexy gekleed gaat maar ook de iets langere zijn door iedereen te dragen. De meeste rokjes zijn leverbaar in een maat, one size fits all.  Er zit elastiek in de band. Ook hebben wij deze met verstelbare band. Weer andere zijn in drie maten leverbaar.

 

Voor welke feesten is de roze tutu

De roze tutu is uitstekend geschikt voor een vrijgezellen party of feest. Ook voor de Gay Pride Parade met leuke bijpassende accessoires zoals, roze boa en roze bril een leuk item. Vergeet niet de Roze zaterdag die ieder jaar in een andere stad wordt gehouden. In 2018 in Gouda en in 2019 in Venlo samen met Krefeld. Ook de Roze maandag mag niet vergeten worden, de Kermis in Tilburg, en die dag verkleed in de kleur roze. Vaker worden er ook themafeesten in deze kleur georganiseerd. Leuk verkleed met dit item uit de feestwinkel. Heeft u een bruiloft dan kan de kleur roze een uitkomst bieden. Bij het feest van de Toppers is de kleur ook al eens als thema gebruikt.

 

Roze, roze en nog eens roze

We hebben op onze website een gehele categorie waarbij het alleen maar om roze draaid. Zo zijn in combinatie met een roze tutu verschillende roze panty's super leuk. Ook de roze beenwarmers mogen hierbij niet ontbreken. En zo hebben we nog vele andere mogelijkheden bij de categorie roze. En bij de boven genoemde voorbeelden, heeft u ook weer ruime keuzes uit verschillende producten. Als u trouwens met een grote groep naar een festival gaat of andere feest en gaat met z'n alle bestellen. Vraag dan eens na over onze aantrekkelijke groepskorting. U krijgt al gratis verzending vanaf €75,-. 

 

Nog vragen over de roze tutu?

Heeft u een vraag over de roze tutu dan vragen wij u vriendelijk om ons even te bellen. Onze klantenservice is dagelijks op werkdagen te bereiken: 077-8200208. Heeft u een grote betelling nodfig voor roze tutu's dan ontvangt u een aantrekkelijke korting.