Leuke roze kroontjes speciaal voor de Toppers in concert

[]
Producten filteren
5 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Zoek je een roze kroon? We hebben super leuke varianten op onze website staan. Zo hebben we er met donsveertjes maar ook met een mooie klein kroontje. Keuze genoeg dus. Mocht je er niet uitkomen of wil je een groot aantal bestellen neem dan even contact op met onze klantenservice. Wellicht komt u in aanmerking voor de aantrekkelijke groepskorting. U krijgt al gratis verzending vanaf €75,-. In het volgende kopje gaan we even een paar verschillende roze kroon een korte uitleg geven qua productomschrijving.

 

Meerdere soorten roze kroon

We hebben enkele verschillende soorten in de keuze bij een roze kroon. Zo hebben we erkele roze kronen waarbij je een kleine varant op een haardband zit. Bij een van deze roze kroon zit een mooi tule roze bodem waarbij op de kroon zelf mooie parels zitten. Bij de andere variant is de roze kroon iets groter. Hierop zitten mooie witte stenen geplakt. het kroontje zelf is beplakt met roze glittertjes. Bij de andere roze kroon hebben we een mooie tiara. Deze roze kroon is een leuk item mocht jij naar de Toppers gaan of eventueel de Gay Pride. Hierbij staan altijd alle kleuren centraal en ook de roze kleur. Deze mooie tiara of roze kroon heeft ook een mooie witte steen erop in de vorm van een hartje. 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Wilt u iets vragen over bepaalde producten? Stel ze dan aan onze altijd vrolijke klantenservice. U kunt ons op verschillende manieren in contact komen. Zo kunt u ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. U kunt ons ook een mailtje sturen naar [email protected]. Maar ook een whatsapp bericht sturen behoort tot de mogelijkheden. Dus zoek jij een roze kroon dan ben je aan het goede adres.